LifeStar 8 Iunie 2016 16:00
Reactiile nu au intarziat sa apara.

Cel mai aspru critic al filmarii este dirijorul Razvan Apetrei. De cealalta parte, Rectorul Conservatorului sustine ca a acceptat proiectul, dar nu a intrat in detalii. In plin scandal, Vijelie puncteaza: melodia nu este o manea, ci un blues.

In videoclip, Vali Vijelie apare cantand alaturi de mai multi studenti la Conservator.

Vali Vijelie: Nu e manea.
Reporter: Ce fel de muzica e?
Vali Vijelie: As incadra-o pentru ascultatorii mei la muzica de petrecere. E un blues, deci nicidecum o manea. Sa fiu sincer, am vrut sa filmez la Athenee, la Ateneul Roman, dar mi s-a parut ca-mi doresc prea mult.

Asa ca s-a multumit cu sala mare a Conservatorului, lucru care i-a deranjat pe unii muzicieni. Razvan Apetrei a criticat povestea pe pagina sa de socializare. Alte cateva sute de oameni au cerut explicatii conducerii universitatii de muzica. "Nu este vorba despre discriminare, este vorba despre faptul ca aici e o institutie de educatie muzicala, unde se predau genurile muzicii culte. Este ca si cum intr-o biserica nu se canta muzica disco si nu pentru ca am discrimina muzica disco, poate preotul chiar prefera muzica disco in viata particulara, dar nimeni nu se supara ca in biserica nu se canta disco. La fel si aici."

Conducerea universitatii spune ca solicitarea a venit din partea unui fost student dar si ca s-a incheiat un contract de inchiriere. 2 ore contra sumei de 330 de euro. Piesa lui Vijelie este un cover dupa o piesa italiana a anilor '70, relateaza stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.