LifeStar 3 Iunie 2016 13:15
Rezultatele autopsiei efectuate de autoritatile americane au fost publicate joi si ele indica cauza mortii indragitului cantaret in varsta de 57 de ani, Prince Rogers Nelson.

Prince a murit din pricina unei supradoze de opioide, potrivit declaratiilor unui oficial din cadrul comisiei de ancheta, sub protectia anonimatului, scrie mediafax.

Momentan, nu este clar daca artistul a avut o reteta sau daca i-a fost prescris vreun medicament inaintea decesului, insa un prieten al cantaretului sustine ca Prince avea dureri intense de sold si genunchi, relateaza ap.org.

Inca dinaintea rezultatelor, suspiciunea de supradoza de droguri s-a aflat printre posibile cauze ale mortii, avand in vedere ca multe surse de la Spitalul din Moline au precizat pentru TMZ faptul ca Prince a fost dus in graba la spital, iar medicii i-au administrat o “doza-soc”, un tratament intensiv de salvare “tipic”, care contracareaza efectele morfinei sau ale heroinei.

Sursele citate au continuat , precizand ca medicii l-au sfatuit pe Prince sa ramana in spital cel putin 24 de ore. Apropiatii sai au cerut o rezerva privata, iar cand au aflat ca acest lucru nu este posibil, Prince si cei care il insoteau au decis sa ceara externarea. Cantaretul a fost tratat timp de 3 ore, dupa care cu avionul personal a ajuns la resedinta sa.

Atunci cand Prince a parasit spitalul medicii au precizat ca “nu se simtea bine”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.