LifeStar 2 Iunie 2016 07:40
Grupurile Maroon 5, The Hollywood Vampires si Queen + Adam Lambert vor sustine concerte, in premiera, la Bucuresti, in luna iunie. Din programul muzical al Capitalei fac parte si festivaluri, evenimente jazz si de muzica simfonica.
Formatiile metal Kreator (Germania), Exploited (Marea Britanie), Eluveitie (Elvetia) si Rotting Christ (Grecia) sunt capete de afis ale editiei de annul acesta a Metalhead Meeting, care va avea loc in zilele de 3, 4 si 5 iunie, la Arenele Romane. Pretul biletelor si abonamentelor este cuprins intre 100 si 200 de lei, iar acestea pot fi cumparate de pe site-ul iabilet.ro, informeaza NEWS.ro.

Maroon 5

Formatia americana pop-rock Maroon 5 va concerta pentru prima data in Romania, pe 5 iunie, de la ora 20.00, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Trupa a lansat cinci albume de studio, iar debutul sau discografic - ”Songs About Jane” (2002) - a fost vandut in peste 10 milioane de copii, in intreaga lume. Cel mai recent material discografic al grupului, ”V”, a fost lansat in august 2014. Pretul biletelor pentru concertul organizat de Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment se incadreaza intre 195 si 572 de lei, la care se adauga taxe, si pot fi cumparate din reteaua Eventim.

The Hollywood Vampires

Supergrupul The Hollywood Vampires va concerta, de asemenea, in premiera in Romania. Evenimentul este programat sa aiba loc pe 6 iunie, de la ora 20.00, in parcarea C a complexului Romexpo. Membrilor de baza ai grupului - Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) si actorul-muzician Johnny Depp - li se vor alatura Robert DeLeo (Stone Temple Pilots), Matt Sorum (Guns N’ Roses si Velvet Revolver) si Tommy Henriksen (Alice Cooper Band). Desi basistul Duff McKagan (Guns N Roses, Velvet Revolver) a fost anuntat initial ca parte din trupa care va sustine concertul de la Bucuresti, in locul sau Robert DeLeo va figura ca jumatate a sectiei ritmice. Biletele pentru show-ul dela Bucuresti pot fi cumparate din reteaua Eventim si au preturi cuprinse intre 169 lei si 459 de lei.

André Rieu

André Rieu revine in Capitala si va sustine doua concete impreuna cu Johann Strauss Orchestra, pe 11 si 12 iunie, de la ora 20.30, in Piata Constitutiei. Biletele au preturi cuprinse intre 270 si 864 de lei.

Beth Hart

Cantareata si compozitoarea blues-rock Beth Hart va concerta pentru a doua oara la Sala Palatului din Bucuresti, dupa un an de la primul show sustinut de artista americana in Capitala. La evenimentul din 17 iunie, incepand cu ora 20.00, ii va avea alaturi pe Jon Nichols (chitara), P.J. Barth (chitara), Bob Marinelli (bas) si Bill Ransom (tobe). Biletele puse in vanzare pe site-ul vreaubilet.ro costa 90, 120, 150, 190 si 250 de lei, in functie de locul ocupat in sala.

Natura Fest

A doua editie de Natura Fest va avea loc in Parcul Izvor, in perioada 17-19 iunie. Concertele acustice vor avea loc incepand cu ora 18.30, iar intrarea este libera. Trupele Zob, Luna Amara si Coma concerteaza sambata, iar duminica, pe scena vor urca formatiile Pistol cu Capse, Toulouse Lautrec si OCS. In plus, la festival vor avea loc ateliere de reciclare creativa si crosul verde al bicicletelor.

Concertul Queen + Adam Lambert

Concertul Queen + Adam Lambert este o alta premiera pentru Romania. Pe 21 iunie, in Piata Constitutiei, in deschiderea evenimentului vor canta trupele Grimus, Jeremy? si Electric Pyramid. Brian May, Roger Taylor si Adam Lambert vor interpreta cele mai cunoscute piese ale formatiei britanice. Cei trei concerteaza impreuna in aceasta formula, din 2009. Din show-ul de la Bucuresti nu va lipsi nici Freddie Mercury, care apare pe ecrane de proiectie gigantice. Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile online, pe eventim.ro, si in magazinele partenere, la mai multe categorii de pret: 535,50 de lei (tribuna), 310,50 de lei (golden circle), 220,50 de lei (gazon A) si 126,00 de lei (gazon B), preturi la care se adauga comisionul de ticketing.

Omar Sosa alaturi de Quarteto Afro Cubano

Nominalizat de sapte ori la premiile Grammy, pianistul si compozitorul Omar Sosa alaturi de Quarteto Afro Cubano urca pe scena Salii Radio, pe 30 iunie, de la ora 20.00. Muzicianul isi va prezenta cel de-al 24-lea album, ”Ilé” (”pamantul de acasa”, termen provenit din Africa de Vest), iar pe scena vor urca si Leandro Saint-Hill (saxofon si flaut), Childo Tomas (voce si bas) si Ernesto Simson (tobe). Preturile biletelor pentru acest eveniment sunt 115, 145 si 175 de lei, in functie de locul ocupat in sala, iar acestea pot fi cumparate din reteaua Eventim.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.