LifeStar 31 Mai 2016 12:06
Johnny Depp a fost fotografiat de paparazzi, inainte de concertul din Germania,alaturi de Hollywood Vampires,supergrupul din care fac parte Alice Cooper si Joe Perry,dupa o saptamana dramatica,in care actorul si-a pierdut mama si s-a despartit de Amber Heard. Actrita il acuza de violenta domestica.

Tabloidul britanic Daily Mail a prezentat duminica o serie de fotografii in exclusivitate, in care Johnny Depp pare devastat, dupa scandalul de violenta domestica in care e implicat, in urma incriminarilor aduse de Amber Heard.

Actorul a fost surprins de paparazzi pe strazile orasului Frankfurt, unde a avut concert, impreuna cu Alice Cooper si Joe Perry. In timp ce Amber Heard depunea actele la tribunal pentru eliberarea unui ordin de restrictie impotriva lui Johnny Depp, actorul, vizibil deprimat, se indrepta catre concert.

Actorul american a avut o saptamana dramatica. Despartirea de Amber Heard a generat scandal in presa, dupa acuzatiile de violenta domestica ale actritei. Pe de alta parte, mama lui Johnny Depp a murit pe 20 mai. Dar actorul pare sa-si continue cariera de succes. Johnny Depp a avut concert cu Hollywood Vampires pe 27 mai, duminica a cantat la Frankfurt, iar pe 6 iunie vine in Romania, unde va urca pe scena, la Romexpo.

Totusi, in fotografiile publicate de Daily Mail, Johnny Depp, in varsta de 52 de ani, Johnny Depp parea extrem de abatut, in timp ce parasea un hotel din Frankfurt, alaturi de colegii sai de trupa, pentru a calatori inspre Herborn, unde trebuiau sa concerteze la Hessentag Festival.

Johnny Depp purta duminica la Frankfurt un verton ecosez, pantaloni albastru inchis, cizme negre si o palarie de tipul "baiat de brutar". Starul din "Piratii din Caraibe" a mers lent si garbovit catre autobuzul care-i poarta pe The Hollywood Vampires in turneu. Drumul pana la Herborn a durat o ora, relateaza Daily Mail, iar pe scena, langa Alice Cooper si Joe Perry, de la Aerosmith, Johnny a afisat atitudinea increzatoare care a cucerit milioane de fani, in lumea intreaga, de-a lungul timpului, scrie MEDIAFAX.

Intre timp, sotia sa, Amber Heard a obtinut ordinul de restrictie impotriva actorului.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Actrita si avocata sa, Samantha Spector, s-au infatisat la Curtea Suprema din California, in Los Angeles vineri, desi Johnny Depp nu era prezent. Actorul, a carui mama Betty Sue Palmer a murit pe 20 mai, avea concert la Festivalul Rock in Rio Lisboa, in Portugalia, in timp ce sotia sa era la tribunal.

Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry vor avea concert luni, in Suedia, inainte sa poposeasca in Danemarca si Romania.

Amber si Johnny au anuntat ca se despart pe 22 mai, dupa doar 15 luni de mariaj, iar actrita a depus actele pentru divort a doua zi, pe 23 mai.

Documentele pe care Amber Heard le-a prezentat tribunalului pentru a-si sustine acuzatia de violenta domestica incep cu o declaratie a actritei. Amber sustine ca pe 21 aprilie, cand actrita implinea 30 de ani, Johnny a venit la aniversarea organizata in resedinta lor situata pe Broadway "in stare de ebrietate si sub influenta drogurilor."

Citeste si:
Johnny Depp, din nou imaginea parfumului Sauvage de la Dior după...
Johnny Depp, din nou imaginea...

Purtatorul de cuvant al actorului a facut o declaratie pe 26 mai, drept raspuns la acuzatiile lui Amber: "Deoarece mariajul lui Johnny cu Amber a fost atat de scurt, el nu va da nicio explicatie pentru povestile false si vulgare, barfele si minciunile pe care Amber le-a raspandit despre viata lor personala. Speram ca divortul sa se pronunte cat mai repede.", informeaza Daily Mail.

In declaratia pentru eliberarea unui ordin de restrictie, pe care jurnalistii de la Daily Mail au citit-o, Heard spune: "Johnny are o istorie lunga si cunoscuta de toata lumea cu drogurile si abuzul de alcool. Cateodata e paranoic, iar starea lui e extrem de infricosatoare. De multe ori, viata mea a fost in pericol in preajma mea. In timpul relatiei pe care am avut-o, Johnny m-a abuzat fizic si verbal. Am indurat abuzuri emotionale, verbale si fizice extreme din partea lui Johnny, ba chiar amenintari furioase, ostile si umilitoare pentru mine, de fiecare data cand ii chestionam autoritatea sau nu eram de acord cu el. Traiesc cu teama ca Johnny ar putea veni neanuntat acasa pentru a ma teroriza fizic si emotional."

Johnny a negat acuzatiile aduse de Amber, iar avocatul lui a sustinut ca Amber Heard a iscat deliberat acest scandal pentru a-si asigura prematur "o rezolutie financiara".

Citeste si:
Familia lui Petrică Cercel, primul Crăciun în lipsa regretatului...
Familia lui Petrică Cercel,...

Lily-Rose Depp, fiica lui Johnny Depp cu fosta sa sotie, Vanessa Paradis, l-a aparat public pe tatal sau, in fata acuzatiilor de violenta domestica. Lily-Rose, model la casa de moda Chanel, care a implinit 17 ani pe 27 mai, a publicat un mesaj pe reteaua Instagram, in care spunea: "Tatal meu este cea mai iubitoare persoana pe care o cunosc, e un tata extraordinar pentru mine si fratele meu mai mic si, impreuna cu mine, toti cei care il cunosc pot spune acelasi lucru."

Mesajul transmis de Lily-Rose Depp a venit la scurt timp dupa ce mama sa, Vanessa Paradis a scris o nota, in care ii lua apararea fostului ei sot, informeaza site-ul american TMZ. Vanessa a scris: "In toti acesti ani de cand il cunosc pe Johnny, nu m-a abuzat niciodata fizic, iar povestile care apar acum despre el nu-mi par a avea vreo legatura cu barbatul alaturi de care mi-am petrecut 14 ani minunati."

Citeste si:
Chase & Status pregătesc un show incendiar la festivalul Massif
Chase & Status pregătesc un...

Vanessa Paradis, care a trait cu Johnny Depp din 1998 pana in 2012, a adaugat in nota obtinuta de TMZ ca "tatal copiilor mei este un om sensibil, care iubeste si este iubit." Perspectiva Vanessei Paradis coincide cu aceea a altei foste sotii a lui Johnny, Lori Anne Allison, care a spus, de asemenea, ca actorul nu a agresat-o niciodata.

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanti actori din generatia sa, alaturi de George Clooney si Brad Pitt. Artist versatil si extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simtit in largul lui atat in productiile hollywoodiene - mai ales in franciza "Piratii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, cat si in productii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar si in colaborarile sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Maini-de-foarfece", "Legenda calaretului fara cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moarta/ Corpse Bride", "Alice in Tara Minunilor" si "Umbre intunecate/ Dark Shadows".

Desi a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reusit pana in prezent sa obtina nicio distinctie din partea Academiei Americane de Film. Totusi, a fost premiat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Barbierul diabolic din Fleet Street", in 2008.

Amber Laura Heard este o actrita americana nascuta in 1986, in Austin, Texas. Heard a jucat in filmul nominalizat la Oscar, "North Country" (2005), in care a interpretat o serie de flashback-uri despre personajul jucat de Charlize Theron. Aceasta a mai aparut in "Syrup" (2013), "Drive Angry" (2011) 3D, "The Joneses" (2009), "Never Back Down" (2008), "Alpha Dog" (2006) si "Friday Night Lights" (2004). Pe micul ecran, Heard a debutat in drama "Hidden Palms" (2007), si a avut roluri episodice in serialul "Californication" (2007) si "Criminal Minds" (2005).

Heard traieste in Los Angeles, fiind implicata activ in actiunile organizatiei Amnesty International. In 2015, s-a casatorit cu actorul Johnny Depp.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.