LifeStar 12 Mai 2016 09:45
Justin Timberlake va face atmosfera sambata, pe scena de la Eurovision, unde va canta ultimul sau hit, "Can’t Stop the Feeling", in intervalul de pauza in care publicul din toate tarile europene isi va vota favoritii.

Unul dintre producatorii show-ului pentru competitia Eurovision, Sven Stojanovic a declarat ca "e o oportunitatate fantastica pentru noi ca Justin Timberlake vine impreuna cu formatia sa sa cante la gala Eurovision de sambata". "Momentul va fi foarte special. Compozitorii suedezi Max Martin si Shellback au scris si s-au ocupat de productia piesei "Can’t Stop the Feeling" in colaborare cu Justin.", a adaugat Sven Stojanovic.

Spectacolul pe care-l va prezenta Justin Timberlake la Eurovision va fi, cu siguranta, pe gustul telespectatorilor americani. Pentru prima data, anul acesta, competitia muzicala Eurovision va fi difuzata si in SUA. Piesa "Can’t Stop the Feeling" va figura pe colona sonora a animatiei "Trolls", produsa de compania Dreamworks si este primul proiect muzical al lui Justin dupa trei ani in care nu a lansat nicio melodie, relateaza The Guardian, citat de MEDIAFAX.

Competitia muzicala Eurovision va fi difuzata in cele 42 de tari participante, dar si in China, Kazakhstan, Portugalia, Noua Zeelanda si SUA. Cantaretul, compozitorul si actorul Justin Timberlake, in varsta de 35 de ani (31 ianuarie 1981) a devenit celebru ca membru fondator al formatiei 'N Sync si a fost recompensat cu noua premii Grammy si patru premii Emmy.

In 2002, el a lansat primul sau album solo, "Justified", urmat de "FutureSex/ LoveSounds", in 2006. Cu primele doua albume solo, Timberlake a vandut peste 18 milioane de copii in toata lumea, iar alaturi de 'N Sync - 50 de milioane de unitati. Cel mai recent al cantaretului, "20/20 Experience", lansat in martie 2013, s-a vandut in peste doua milioane de exemplare.

Justin Timberlake s-a concentrat in ultimii ani asupra carierei cinematografice, dupa rolurile jucate in "The Social Network/ Reteaua de socializare", un film despre creatorul platformei Facebook, in comedia "Bad Teacher", in care joaca alaturi de fosta sa iubita, actrita Cameron Diaz, dar si in comedia romantica "Prietenie cu folos/ Friends With Benefits", in care joaca alaturi de Mila Kunis.

Citeste si:
SAGA Festival - RECORD de bilete vândute și extinderea spațiului de...
SAGA Festival - RECORD de...

Justin Timberlake este casatorit cu actrita Jessica Biel (din octombrie 2012), cu care are un copil, Silas Randall, nascut pe 11 aprilie 2015.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.