LifeStar 9 Mai 2016 14:15
Presa si fanii portughezi au elogiat in unanimitate debutul lui Axl Rose in postura de solist al trupei AC/DC.

Sambata, 7 mai, esplanada Passeio Maritimo de Alges din Lisabona a fost plina de fani, in ciuda ploii care a cazut constant. Schimbarea solistului AC/DC Brian Johnson cu AXL Rose a fost o miscare riscanta pentru legendara trupa rock, in contextul in care se aflau in plin turneu mondial.

Axl Rose a trecut cu brio prima sa proba si a incantat fanii portughezi, si nu numai, care au fost prezenti la concert.

Ziarul 'Jornal de Notícias', cu sediul la Oporto, a cerut "o reverenta" pentru Rose, remarcand ca timbrul vocii solistului californian s-a potrivit fara probleme cu piesele lui AC/DC, fara "pedanterii" si fara "disonante", scrie Agerpres.

Rose, liderul trupei Guns N' Roses, va fi vocalistul trupei atat in turneul european cat si in cele zece concerte din SUA care au fost amanate.

Datele concertelor europene ale trupei AC/DC, in noua componenta, sunt: Sevilia (10 mai), Marseille (13 mai), Werchter (16 mai), Viena (19 mai), Praga (22 mai), Hamburg (26 mai), Berna (29 mai), Leipzig (1 iunie), Londra (4 iunie), Manchester (9 iunie) si Aarhus (12 iunie).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.