LifeStar 6 Mai 2016 18:27
Starul latino-pop Enrique Iglesias vine pe 12 mai la Romexpo sa cante despre "Sex and Love"- acesta-i sloganul sub semnul caruia sta mega-show-ul lui Enrique. Starul a cerut sa se deplaseze prin Bucuresti intr-un Mercedes, sa i se inlesneasca sedinte spa, iar la masa sa serveasca creveti salbatici

Ce va face staff-ul lui Enrique Iglesias, de 30 de persoane?

Va avea grija ca sunetul sa fie impecabil, se arata intr-un comunicat de presa.

Enrique vrea sa se deplaseze cu un Mercedes din gama de lux si sa sa se relaxeze la spa in Romania

Enrique Iglesias a solicitat ca pe toata perioada sederii sale la Bucuresti sa se deplaseze cu o masina Mercedes din gama de lux, sa fie cazat in apartamentul prezidential al unui hotel de cinci stele din capitala, unde va beneficia de servicii spa de relaxare, dupa concert.

Care va fi meniul lui Enrique la Bucuresti?

Latin lover-ul va manca: preparate din muschi de vita, import America de Nord, servit cu clorofila de spanac, curcan, peste si pui, la gratar sau la cuptor, legume coapte sau blanche, sushi, cu ton, somon sau creveti salbatici de Australia. Enrique Iglesias este tentat sa guste si din preparatele culinare autohtone.

Ambient dichisit pentru latin lover-ul Enrique

Cabina din spatele scenei va fi dotata cu o canapea din piele, masa de cafea, plante ornamentale si un perete din oglinda, cu lumini. Din aceasta incapere nu va lipsi cafeaua, ceaiul, apa plata, gheata, diverse sortimente de bauturi racoritoare, sucuri naturale si energizante. In plus, artistul va servi un amestec interesant preparat din suc de aloe, radacina de ghimbir, lamai, capsuni si miere, scrie MEDIAFAX.

Biletele pentru concertul lui Enrique Inglesias pot fi cumparate atat online, prin www.eventim.ro precum si de la magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.