LifeStar 4 Mai 2016 15:08
Rapperul Aubrey "Drake" Graham a devenit cel mai nou membru in topul celor mai bogati rapperi prezentat de Forbes, dupa ce a avut un venit net de 60 de milioane de dolari, pe pozitia intai in clasament fiind rapperul si mogulul Puff Daddy, ce i-a devansat pe Dr. Dre, Jay Z si Birdman.

Lista anuala a celor mai bogati rapperi ii includea in mod obisnuit pe Bryan "Birdman" Williams, Andre "Dr. Dre" Young, Shawn "Jay Z" Carter, Curtis "50 Cent" Jackson si Sean "Diddy" Combs. 50 cent si-a gestionat prost finantele si a ajuns in pragul falimentului, vara trecuta, iar acum a fost devansat de rapperul Drake.

Drake a castigat bani din turnee, lansari de piese si contracte cu Nike, Sprite si Apple.

"Views", al patrulea album al lui Drake s-a vandut intr-un numar estimativ de 630.000 de exemplare chiar in ziua lansarii, pe 29 aprilie, potrivit Vibe Magazine. Albumul se vinde exclusiv pe iTunes pentru suma de 13.99 dolari. Drake a castigat aproximativ 800.000 de dolari in noaptea de 29 aprilie, relateaza Reuters.

La fel ca in ultimii ani, mogulul si rapperul Puff Daddy continua sa se situeze pe prima pozitie in clasamentul celor mai bogati rapperi: are un venit net de 750 milioane de dolari. Castigurile lui Puff Daddz provin din contractul cu societatea Diageo, ce produce vodka Ciroc, din banii manevrati in firma ce se ocupa de administrarea platformei de televiziune pe care a lansat-o, Revolt, si din linia sa personala de moda, Sean John.

Dr. Dre il urmeaza pe Puff Daddy in top, cu un venit de 710 de milioane de dolari. Pe pozitia a treia este Jay Z, cu 610 de milioane de dolari. Al patrulea in lista celor mai bogati rapperi este Birdman, cu 110 de milioane de dolari, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.