LifeStar 4 Mai 2016 13:58
Kit Harington, actorul care il interpreteaza pe Jon Snow in "Game of Thrones", a afirmat ca resurectia personajului sau in sezonul VI a fost un secret pazit cu atata atentie, incat a fost interzisa pronuntarea numelui de Jon Snow pe platourile de filmare.

Desi Kit Harington, cel care il interpreteaza pe Jon Snow in serialul "Urzeala Tronurilor", a fost actorul care a filmat si lucrat cel mai mult anul trecut, numele "Jon Snow" nu a putut fi gasit in niciun scenariu, pe niciun obiect de recuzita sau costum din garderoba.

In schimb, producatorii seriei, David Benioff si Dan Weiss, i-au atribuit un nou nume personajului, si anume LC, abreviere de la Lord Commander (Lordul Comandant), functia pe care o detine personajul interpretat de Harington.

Interdictia a mers atat de departe incat s-a extins pana la comunicarea verbala dintre actori.

"Nimanui nu ii era permis sa spuna Jon Snow pe platourile de filmare. Niciodata. Toata lumea trebuia sa faca referire la mine si la personajul jucat de mine folosind abrevierea LC", a confirmat Harington pentru Entertainment Weekly.

Singura exceptie permisa era atunci cand numele era pronuntat intr-un dialog in fata camerei de filmat.

Pana si producatorii foloseau aceasta porecla, pentru a-si codifica conversatiile in cazul in care cineva din exterior se afla in apropiere si ar fi putut auzi discutiile.

Personajul lui Harington a fost injunghiat si lasat mort la finalul sezonului V al serialului-fenomen "Game of Thrones", iar fanii au avut de asteptat timp de aproape un an pentru a afla soarta lui Jon Snow din serialul ultra-popular.

Harington are o relatie cu actrita scotiana in varsta de 29 de ani, Rose Leslie, care a jucat-o pe salbatica Ygritte in serial. Ygritte a murit in sezonul patru al seriei distribuite de HBO in bratele lui Jon Snow.

Cel de-al doilea episod complet din seria a VI-a a "Game of Thrones", a fost difuzat pe HBO, conform programului canalului de televiziune, duminica 1 mai la ora 4:00, si redifuzat luni, 2 mai, la ora 20:00.

Citeste si:
Serialul Game of Thrones va continua pe HBO
Serialul Game of Thrones, din...

Serialul "Urzeala tronurilor", premiat cu Emmy si bazat pe romanele lui George R. R. Martin, a fost cel mai piratat serial de televiziune din anul 2015, cu aproximativ 14,4 milioane de downloadari ilegale, conform variety.com.

Daca Episodul final din al cincilea sezon al serialului "Urzeala tronurilor" a generase cea mai mare audienta din istoria acestui show TV, cu o medie de 8,11 milioane de telespectatori, in SUA, premiera sezonului VI pe HBO a fost privita nu mai putin de 10.7 milioane de telespectatori, conform Hollywood Reporter.

Inca de la lansare, "Urzeala tronurilor" a devenit un fenomen global si cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai cautat produs de televiziune de pe motorul de cautare Google si cel mai dezbatut serial pe conturile retelei de socializare Facebook din Statele Unite, relateaza MEDIAFAX.

Citeste si:
Emilia Clarke spune ca producatorii au manipulat-o sa filmeze scene...
Emilia Clarke spune ca...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.