LifeStar 2 Mai 2016 15:00
Jon Snow ar fi inviat in sfarsit, dupa luni de speculatii, spoilere si franturi de adevar. Resurectia lui Jon Snow s-a petrecut exact asa cum si-au inchipuit fanii cartilor si serialul "Game of Thrones": Melisandre a inchinat rugaciuni lui R'hllor, Lordului Luminii si Jon Snow a deschis ochii.

Cel de-al doilea episod al sezonului VI din "Game of Throne" a fost nebunesc, scriu jurnalistii de la Huffington Post: Bran s-a intors si spectatorii l-au vazut pe Ned impreuna cu fratii sai, Benjen and Lyanna, intr-o secventa de flashback. Totodata, fanii serialului au putut intrezari secvente din misterioasa istorie din trecut a lui Hodor.

Ticalosul Ramsay si-a ucis tatal, pe Roose Bolton, pe sotia lui Roose, Walda si pe fratele sau vitreg nou-nascut. In Insulele de Fier, unchiul lui Theron, Euron Greyjoy si-a facut aparitia. Greyjoy l-a omorat pe Balon, tatal lui Theron.

Tyrion a descatusat dragonii lui Daenerys.

Toata aceasta tesatura de intrigi a condus catre punctul culminant asteptat cu rasuflarea taiata de fani: In ultimele minute ale episodului, Davos a convins-o pe Melisandre sa incerce sa-l readuca pe Jon Snow la viata. Melisandre i-a curatat ranile lui Snow, i-a taiat si primenit parul, a rostit cateva cuvinte incantatorii si...Abracadabra! Snow a deschis ochii si a suspinat adanc.

Cel de-al doilea episod complet din serialul "Game of Thrones", a fost difuzat pe HBO, conform programului canalului de televiziune, duminica 1 mai la ora 4:00, si va fi redifuzat luni, 2 mai, la ora 20:00.

Serialul "Urzeala tronurilor", premiat cu Emmy si bazat pe romanele lui George R. R. Martin, a fost cel mai piratat serial de televiziune din anul 2015, cu aproximativ 14,4 milioane de downloadari ilegale, conform variety.com.

Daca Episodul final din al cincilea sezon al serialului "Urzeala tronurilor" a generase cea mai mare audienta din istoria acestui show TV, cu o medie de 8,11 milioane de telespectatori, in SUA, premiera sezonului VI pe HBO a fost privita nu mai putin de 10.7 milioane de telespectatori, conform Hollywood Reporter.

Inca de la lansare, "Urzeala tronurilor" a devenit un fenomen global si cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai cautat produs de televiziune de pe motorul de cautare Google si cel mai dezbatut serial pe conturile retelei de socializare Facebook din Statele Unite.

Citeste si:
Emilia Clarke spune ca producatorii au manipulat-o sa filmeze scene...
Emilia Clarke spune ca...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.