Jodie Foster, faimoasa pentru rolul sau in filmul "Tacerea mielor/ Silence of the Lambs", va fi onorata pe 4 mai cu o stea pe celebrul bulevard hollywoodian, Walk of Fame, relateaza contactmusic.com.

Actrita premiata cu Oscar va fi omagiata cu o stea pe Hollywood Boulevard, pe 4 mai. Kristen Stewart, colega de platou a lui Jodie in filmul "Camera de refugiu/ Panic Room" (2002), ii va face un "laudatio" celebrei actrite, la ceremonia de decernare a stelei pe Walk of Fame.

Steaua dedicata lui Jodie Foster va fi plasata in fata cinematografului TCL Chinese IMAX si va fi a 2.580-a aprobata de Hollywood Chamber of Commerce (Camera de Comert de la Hollywood).

"Asteptam de mult timp ca Jodie Foster sa stabileasca o data pentru primirea stelei sale si suntem incantati ca a venit timpul", a declarat producatorului Walk of Fame, Ana Martinez. "Ea reprezinta un model pentru femei si suntem mandri sa adaugam aceasta stea pe Hollywood Walk of Fame", a mai spus Martinez.

Jodie Foster s-a nascut pe data de 19 noiembrie 1962 (53 de ani), numele sau real fiind Alicia Christian Foster, potrivit biografiei publicate pe site-ul contactmusic.com. A debutat ca actrita la varsta de trei ani, intr-o reclama, si de-a lungul carierei sale a aparut in peste 50 de filme, scrie MEDIAFAX.

In 1976, Foster a avut primul ei rol notabil, interpretand o prostituata cu varsta de 12 ani in filmul "Taxi Driver", al lui Martin Scorsese, film in care au jucat si Robert De Niro, Harvey Keitel si Shepherd Cybill.

Actrita se numara printre cele mai bine platite actrite de la Hollywood. Jodie Foster a fost recompensata cu doua premii Oscar, pentru rolurile din "Acuzata" (1988) si "Tacerea mieilor" (1991).

Jodie Foster e casatorita cu Alexandra Hedison din anul 2014. Alexandra Hedison, in varsta de 44 de ani, care a avut o relatie cu realizatoarea de televiziune Ellen DeGeneres, din 2001 pana in 2004, este fotografa si actrita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.