Prince a murit joi, la varsta de 57 de ani, in resedinta sa din Minnesota, anunta surse citate de site-ul american TMZ. In stare de soc, celebritatile si-au exprimat regretul si durerea pe retelele de socializare, relateaza USA Today.

Ultimul concert al lui Prince a fost pe 16 aprilie, la Fox Theatre, in Atlanta. Prince a urcat pe scena, desi fusese spitalizat cu o zi inainte. Avionul sau privat a aterizat de urgenta la Illinois, cantaretul fiind transportat la spital, cu simptome asemanatoare gripei pe 15 aprilie. A fost tratat in spital timp de trei ore si la cererea sa, fost externat si s-a intors acasa, primind medicatie pentru gripa, conform CNN. Desi se simtea slabit, a urcat a doua zi pe scena, a cantat timp de o ora si jumatate pentru a-i asigura pe fanii sai ca nu are nicio problema, transmite TMZ. La show-ul din Atlanta, Prince a spus cateva cuvinte profetice publicului: “Asteptati cateva zile inainte de a va risipi rugaciunile!”

Pe 21 aprilie, legendarul Prince a murit la varsta de 57 de ani. Conform CNN, Prince a fost gasit inconstient in ascensorul studioului sau muzical din complexul rezidential Paisley Park, scrie MEDIAFAX.

In stare de soc, artistii isi exprima durerea pe retelele de socializare si deplang disparitia prematura a lui Prince.


Whoopi Goldberg
scrie pe contul de Twitter: “Asa se aude cand plang porumbeii (actrita face referire la titlul faimosei piese a lui Prince, "When Doves Cry" -n.r.). Condoleante familiei si noua tuturor!”

Regizorul american Spike Lee a postat pe Twitter o fotografie in care sta alaturi de Prince, transmite USA Today. Cineastul a atasat mesajul: “Mi-e dor de fratele meu! Prince era genial, avea un umor debordant. Ma distram cu el copios!”

Cantaretul MC Hammer a scris pe Twitter:”Il iubeam pe omul asta. A plecat prea devreme. Nu pricep de ce, dar din pacate e adevarat. Raiul e al tau, Prince.”

Actorul Samuel L. Jackson, scrie: “Sunt in stare de soc. Cum adica a murit Prince? E o pierdere ingrozitoare.”

Billy Idol, muzicianul britanic de hard rock, si-a exprimat uimirea si regretul intr-o postare scurta pe reteaua de socializare Twitter: “Oh, Dumnezeule. Nu pot sa cred ca Prince a murit...a fost un adevarat talent. Odihneasca-se in pace.”

Justin Timberlake spune: “Sunt amortit. Uimit. Nu poate fi adevarat.”

Citeste si:
Cei mai iubiți artiști români ai momentului, pe scena FORZA ZU
Cei mai iubiți artiști români...

Katy Perry, pe Twitter: “Si asa... lumea a pierdut multa magie. Odihneste-te in pace, Prince! Multumim ca ne-ai oferit atatea...”

Missy Elliot
scrie: “Este sfasietor. Aveam o pictura cu Prince pe perete, in urma cu multi ani. Pentru ca muzica lui a inspirat atatia oameni... RIP”

Keith Urban: “Tocmai am auzit despre Prince...nu pot sa cred...”

Lenny Kravitz scrie tot pe Twitter, conform TMZ: “Fratele meu in muzica... Prietenul meu.... Cel care mi-a aratat posibilitatile ascunse in mine...”

Slash, fostul chitarist de la Guns N'Roses: “Atat de trist sa aud de moartea lui Prince. Unul dintre cele mai mari talente muzicale care au existat in secolul XX.”

Boy George
: “Asta-i cea mai trista zi. Plang. Prince, sa te odihnesti in pace.”

Lindsay Lohan
: “Multumesc, Prince pentru toata inspiratia si pentru ca ai raspandit talentul tau in toata lumea.”

Citeste si:
Un tânăr din SUA, dispărut în urmă cu două luni, a murit într-o...
Un tânăr din SUA, dispărut în...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.