Solistul AC/DC a transmis o declaratie prin care motiveaza absenta sa din turneu si inlocuirea cu Axl Rose.

,,Am avut mai multe consultatii cu doctorii mei si, aparent, nu voi putea performa. Nivelul de zgomot de pe scena arenelor si stadioanelor este deocamdata peste ceea ce pot eu tolera, altfel riscand sa-mi pierd auzul permanent.

Chiar daca artistul spune ca starea lui de sanatate nu-i permite sa urce pe scena in momentul de fata, el tine sa-i reasigure pe fani ca NU se retrage si ca va reveni in fruntea celor de la AC/DC.

Un aspect cel putin ciudat este reprezentat de faptul ca acesta nu-l mentioneaza pe inlocuitorul sau pe nume, ci se refera la Axl Rose sub forma unui ,,solist invitat".

,,Pe 7 martie cand doctorii mi-au spus negru pe alb ca risc sa raman surd daca voi continua sa ma supun zgomotului pe timp indelungat am avut cea mai neagra zi din viata mea. Nu renunt si nu sunt un om care sa-si abandoneze fanii, insa daca sanatatea mea nu-mi permite sa livrez 100% performanta, atunci nu o voi face."

,,Finalmente vreau sa va asigur ca nu ma voi retrage. Doctorii mi-au spus ca pot inregistra in continuare in studio si intentionez sa fac asta. Sper ca in timp auzul meu sa se imbunateasca si sa pot sa ma reintorc pe scena.", a mai spus Brian Johnson.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.