Actorul si cantaretul american este determinat sa depaseasca performantele lui Jack Nicholson si Heath Ledger in pielea Jokerului, asa ca a decis sa isi petreaca o parte din timp cu oameni care l-ar putea ajuta sa patrunda mai bine in mintea celebrului personaj negativ.

Actorul premiat cu Oscar, care este si solistul trupei rock 30 Seconds to Mars, s-a intalnit cu "oameni care au comis crime ingrozitoare", in incercarea de a se apropia mai mult de lumea violenta a binecunoscutului raufacator, The Joker, cunoscut ca fiind inamicul principal al lui Batman, scrie The Independent.

"Pentru Joker, violenta este o simfonie. Acesta este un personaj a carui rasplata vine din violenta actului si manipularii", a declarat Leto pentru Entertainment Weekly.

"M-am intalnit cu experti, doctori, psihiatri, oameni care au interactionat cu psihopati si oameni care au comis crime ingrozitoare. Apoi, am petrecut destul timp cu ei, cu oamenii care au fost institutionalizati pentru perioade lungi de timp", a adaugat Jared.

Leto a dezvaluit, de asemenea, ca partea lui preferata la actorie este ca devine "partial detectiv, partial scriitor" dupa ce accepta un rol.

"Descoperirea, cunoasterea si construirea unui personaj...este cu adevarat distractiva", a afirmat cantaretul.

Rolul faimosului clovn schizofrenic este tulburator de interpretat, zvonindu-se ca Nicholson l-a avertizat pe regretatul Ledger despre provocarile intunecate pe care le presupune acest rol, inainte ca acesta sa accepte sa intre in pielea personajului in franciza "The Dark Knight/ Cavalerul Negru".

"Este un rol toxic. Cred ca The Joker traieste undeva intre realitate si alta dimensiune. Ai permisiunea de a incalca regulile si de a te provoca pe tine insuti, dar si pe cei din jur, printr-un mod cu adevarat unic", a mai comentat solistul trupei 30 Seconds to Mars.

Costumul si machiajul lui Joker au socat multi fani ai benzilor desenate de la DC Comics, atunci cand a fost dezvaluita infatisarea completa a personajului negativ din "Suicide Squad". Parul verde-sangeriu, tatuajele, cerceii si dintii de argint - au fost detalii, accesorii nemaiintalnite la vreo reinterpretare a temutului raufacator.

Citeste si:
TOP 10+ morti invaluite in mister la Hollywood
Morti invaluite in mister la...

"Au fost atat ideile mele, cat si ale lui David (regizor - n.r.), asa ca a fost o combinatie a mintilor noastre bolnave si sucite", a conchis actorul.

"Suicide Squad" va avea premiera in Marea Britanie, pe 5 august. Alaturi de Jared Leto, vor aparea pe marile ecrane Margot Robbie, Cara Delevingne, Will Smith si Joel Kinnaman.

Jared Leto si-a inceput cariera in showbiz lucrand ca actor si a colaborat cu cativa regizori de exceptie. Astfel, a lucrat cu David Fincher la filmele "Fight Club - Sala de lupte/ Fight Club" si "Camera de refugiu/ Panic Room", insa a devenit cu adevarat celebru dupa ce a lucrat cu Darren Aronofsky la "Recviem pentru un vis/ Requiem for a Dream". Ulterior, Jared Leto a renuntat la filme si si-a concentrat intreaga energie asupra trupei sale, 30 Seconds to Mars. Starul american a regizat documentarul despre trupa sa, intitulat "Artifact" (sub pseudonimul Bartholomew Cubbins), iar acest film a castigat premiul publicului la Festivalul de la Toronto din 2012, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Un cunoscut model brazilian, acuzații grave la adresa lui Vladimir...
Un cunoscut model brazilian,...

Actorul Jared Leto a primit in 2014, premiul Oscar pentru cea mai buna interpretare secundara masculina, cea a unui transsexual seropozitiv in lungmetrajul "Dallas Buyers Club".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.