Cantaretul american se destainuie in fata publicului intr-un nou documentar biografic, intitulat "Welcome To My Life/ Bine ai venit in viata mea", in care vorbeste si despre incidentul dintre el si fosta sa iubita, Rihanna, potrivit hollywoodlife.com.

La sapte ani dupa incident, Brown recunoaste ca inca este "bantuit" de atacul asupra fostei iubite, Rihanna.

Chris Brown, in varsta de 26 de ani, este sincer cu fanii in cel mai nou documentar despre viata sa, care se axeaza pe anii nelinistiti din viata artistului, filmarile dezvaluind partea emotionala si sensibila a acestuia.

In trailerul documentarului, pot fi observate vedete care lauda ascensiunea profesionala a acestuia, transformarea dintr-un copil normal in unul dintre cei mai apreciati cantareti ai vremii. Vedete precum Usher, Jennifer Lopez si Rita Ora isi fac aparitia in "Welcome To My Life", pentru a vorbi despre talentul lui Brown, dar lucrurile iau o intorsatura intunecata cand subiectul deviaza la atacul asupra Rihannei, iubita artistului R&B de la acea vreme (2009 - n.r.).

Brown isi aminteste momentul atacului, dar si perioada depresiva care i-a succedat.

"Am ajuns din varful lumii si de la hituri number one la a fi inamicul public numarul unu", recunoaste acesta in trailer.

"M-am simtit ca un monstru. M-am gandit chiar si la sinucidere. Nu dormeam, nu mancam, doar ma drogam", dezvaluie in continuare cantaretul.

"A fost cea mai rea zi din viata mea si probabil si a lui. Ma simteam de parca urma sa imi pierd copilul", a declarat Joyce, mama lui Chris Brown.

Data la care va fi lansat documentarul nu a fost momentan anuntata, scrie MEDIAFAX.

Agresiunea comisa de Chris Brown asupra Rihannei, cantareata R&B in varsta de 28 de ani, originara din Barbados, a lasat-o pe aceasta cu chipul insangerat si tumefiat. Violenta acestui atac a socat atat fanii, cat si reprezentantii industriei muzicale, care il considerau pe Chris Brown un model de comportament si a generat dezbateri aprinse despre violenta domestica in interiorul cuplurilor tinere.

Citeste si:
Chris Brown o da in judecata pe femeia care l-a acuzat de viol
Chris Brown o da in judecata...

Incidentul a avut loc dupa o petrecere desfasurata inainte de gala premiilor Grammy, care a avut loc pe 8 februarie, 2009. Din acest motiv, atat Chris Brown, cat si Rihanna si-au anulat prezenta la gala, in ultimul moment.

Potrivit dosarului dezvaluit public de politie, cei doi artisti s-au certat in masina, dupa ce Rihanna a citit un mesaj foarte lung, trimis de o alta femeie, pe telefonul lui Brown. Brown a incercat sa o impinga pe Rihanna afara din masina, dar nu a reusit, deoarece iubita lui purta centura de siguranta. Brown a agresat-o apoi pe Rihanna, lovind-o cu capul de geamul masinii si apoi, repetat, peste fata, murdarind interiorul masinii si hainele artistei de sange. Potrivit constatarii politiei americane, cantareata avea gura plina de sange.

Muzicianul american a fost condamnat la efectuarea a 180 de zile de munca in folosul comunitatii si la cinci ani de supraveghere judiciara, pentru fapta comisa.

Citeste si:
Andreea Mantea, adevăratul motiv pentru care nu a depus plângere...
Andreea Mantea, adevăratul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.