Mai multe surse au declarat pentru US Weekly ca actrita americana Eva Mendez, care este partenera de viata a actorului Ryan Gosling, este insarcinata cu al doilea copil, cei doi avand deja o fetita impreuna, relateaza Huffington Post.

Eva a devenit mama pentru prima oara in 2014, cand s-a nascut fetita cuplului, Esmeralda, acum in varsta de un an si cateva luni.

In luna octombrie a anului trecut, actrita declara intr-un interviu ca micuta a inspirat-o sa ia o pauza de la lumina reflectoarelor si sa se concentreze pe viata de familie.

"Daca ma intreb cu ce sa ma imbrac sau daca sa ma angajez intr-un anumit proiect, tot ce trebuie sa fac este sa ma gandesc la fiica mea si la chipul ei, apoi stiu raspunsul. Ea este inspiratia mea si echilibrul meu", declarase Mendes anul trecut.

Actrita a explicat alegerea numelui pentru fetita, anul trecut, cand a recunoscut ca atat ea, cat si Ryan, sunt fanii animatiei "Cocosatul de la Notre Dame", in care personajul feminin poarta numele Esmeralda.

"Ne-am indragostit de nume, de animatie si de carte... si intr-un fel, tot revenea la noi. De fapt, este un nume latin foarte popular, asa ca le vine foarte usor membrilor din familia mea, care inca nu stiu engleza, sa pronunte numele fetitei. Asta a fost un factor decisiv", declarase Eva Mendes.

Mendes si Gosling s-au intalnit pe platourile de filmare, in 2011, cand au lucrat impreuna la filmul "The Place Beyond The Pines / Destine la Rascruce". Cei doi tin foarte mult la viata privata a micutei, iar pana acum nu au facut publica nicio poza in care sa apara copilul, scrie MEDIAFAX.

Nascuta pe 5 martie 1974, Eva Mendes a urmat studii de marketing la California State University, la care a renuntat insa pentru a studia actoria. Este cunoscuta din filme precum "Zi de instructie/ Training Day" (2001), "Noaptea e a noastra/ We Own the Night" (2007), "Demon pe doua roti/ Ghost Rider" (2007) si "Pacatele unui politist - Ultimul apel: New Orleans" (2009).

Ryan Gosling a urmat un drum destul de intortocheat inainte de a ajunge unul dintre cei mai ravniti barbati de la Hollywood. Nascut si crescut in provincia Ontario din Canada, Gosling a fost un copil-problema la scoala, unde avea note foarte mici si se batea adeseori cu colegii sai. Mama lui a divortat si s-a mutat apoi la Los Angeles, unde tanarul Ryan si-a inceput cariera in showbiz. A aparut prima data in "Mickey Mouse Club", popularul serial TV pentru copii, care a lansat carierele unor artisti de seama, precum Britney Spears, Christina Aguilera si Justin Timberlake.

Citeste si:
15 perechi de actori care au jucat de mai multe ori impreuna in filme
15 perechi de actori care au...

Ryan Gosling este unul dintre actorii aflati intr-o ascensiune spectaculoasa la Hollywood, prestatiile sale din filmele "Jurnalul/ The Notebook", "Blue Valentine", "Cursa/ Drive" si " The Ides of March" fiind apreciate de critici. Recent, starul canadian a jucat si in cateva productii considerate comerciale, cu succes in special la publicul feminin, precum "A naibii dragoste/ Crazy, Stupid, Love" si "The Place Beyond the Pines".

Recent, Ryan Gosling s-a lansat in regia de film si a realizat lungmetrajul "Lost River", in care joaca si partenera sa de viata, Eva Mendes.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.