Geaca pe care a purtat-o Han Solo in ultimul film Star Wars a fost scoasa la licitatie chiar de actorul care a imbracat-o, scrie contactmusic.com.

Harrison Ford a obtinut suma de 191.000 de dolari pentru articolul vestimentar.

Actorul american a decis sa vanda geaca pentru a ajuta doua organizatii caritabile: NYU Langone Medical Center (Centrul Medical Langone de la Universitatea din New York) si FACES (Asociatia Nationala Craniofaciala), ambele fiind centre de cercetare in epilepsie.

Fiica actorului, Georgia, in varsta de 25 de ani, sufera de epilepsie si este tratata la spitalul NYU, din New York.

Harrison Ford, in varsta de 73 de ani, a semnat jacheta, apoi a scos-o la licitatie pe o platforma online, unde suma a fost ridicata destul de repede, pana a ajuns la aproximativ 200.000 de dolari.

In luna martie a acestui an, Ford a declarat in public ca fiica sa, Georgia, sufera de epilepsie, cand a participat la gala "Find a Cure for Epilepsy and Seizures" dedicata acestei boli a sistemului nervos, scrie MEDIAFAX.

Cunoscut pentru rolurile din seriile "Indiana Jones" si "Razboiul Stelelor", Harrison Ford a declarat in trecut ca prefera ca publicul sa-si aminteasca de el pentru roluri precum cele din "Martorul" - care i-a adus singura nominalizare la premiul Oscar pentru rol principal - si "The Mosquito Coast", cu Helen Mirren si River Phoenix, doua filme de Peter Weir. Ford a mai jucat in filme precum "Sabrina", in regia celebrului Sydney Pollack, si "Imigrantii/ Crossing Over", in regia lui Wayne Kramer.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.