Melinda Rose Woodward, sotia cantaretului britanic Tom Jones, care i-a fost alaturi muzicianului timp de 59 de ani si i-a iertat numeroasele infidelitati ale sotului sau, s-a stins din viata, duminica, in Los Angeles, in urma unei lupte "scurte dar aprige" cu cancerul.

Jones a fost insurat cu Lady Woodward timp de 59 de ani. Cei doi se cunosteau din copilarie si au inceput sa se intalneasca de la varsta de 15 ani. Aceasta a optat sa stea departe de lumina reflectoarelor cand sotul ei a devenit faimos in anul 1965 cu hit-ul "It’s Not Unusual".

Un comunicat de presa a transmis faptul ca Woodward, despre care se crede ca avea 75 de ani, a murit in spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles la scurt timp dupa o batalie "scurta dar apriga" cu cancerul. La capataiul sau a fost sotul acesteia si familia care au solicitat "respectarea intimitatii in acest moment de restriste."

Saptamana trecuta, Tom Jones a retras un spectacol programat in Manila, Filipine, din cauza unei "boli serioase" din familia sa.

In autobiografia sa, Jones a descris cum s-a indragostit de Melinda Rose Woodward dupa ce a vazut-o la scoala pe cand cei doi aveam 12 ani si traiau in cartierul galez Treforest, Pontypridd. Perechea s-a insurat in 1957 la scurt timp dupa cea de 16-a aniverare a Melindei. In cartea sa, Jones scria ca "nu am mai avut acest sentiment pentru nimeni altcineva... Nu cred ca te poti indragosti de mai multe ori."

Jones a avut o relatie dificila cu sotia sa si a recunoscut ca i-a fost infidel de mai multe ori.

Intr-o declaratie din 2015, Jones a marturisit ca sotia sa l-a "batut" dupa ce a aflat de numeroasele sale infidelitati. In punctul cel mai inalt al carierei sale, Jones recunostea ca a facut sex cu 250 de fane intr-un an, iar printre amantele sale se numara Mary Wilson de la The Supremes si Marjorie Wallace, o fosta Miss World.

Woodward a mai trecut in trecut prin teama ca ar putea suferi de cancer. Spre finalul vietii, cantaretul galez a declarat in mai multe interviuri ca sotia sa si-a "pierdut scanteia" si ca suferea de depresie si agorafobie, parasind rar caminul lor din Beverley Hills.

Woodward nu a calatorit cu sotul sau in turneele lui mondiale si nici nu s-a dus la Palatul Buckingham cand Jones a fost innobilat in anul 2006. Aceasta a ramas in Los Angeles cand Jones a inceput filmarile din concursul de talent al BBC "The Voice", din 2012.

"Este o femeie extraordinara", a declarat Tom Jones pentru revista Sunday Times inainte de moartea sotiei sale: "Este cel mai important lucru din viata mea. Tot restul au fost distractii si jocuri."

Citeste si:
Ce promisiuni i-a făcut soția lui Nosfe artistului, după moartea...
Ce promisiuni i-a făcut soția...

Woodward si Jones au impreuna un fiu, Mark, in varsta de 59 de ani, care este managerul cantaretului.

In cariera sa de 50 de ani, Tom Jones a avut un impact puternic asupra stilurilor muzicale pop, soul si rhythm & blues si a lansat piese celebre, precum "Delilah", "Mama told me not to come", "What's New Pussycat", "It's Not Unusual", "Sex Bomb", "Thunderball", "She's a lady", "Burning Hell", "Tower of Song" si "Hit or Miss".

Thomas Jones Woodward s-a nascut in Pontypridd, South Wales, Marea Britanie, pe 7 iunie 1940, tatal sau lucrand in minele de carbuni din Valea Rhondda. Dupa ce a renuntat la scoala, la varsta de 15 ani, a avut diverse locuri de munca si a cantat in cluburi de noapte. S-a casatorit la varsta de 17 ani, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Tom Jones, in spital din cauza unei infectii bacteriene
Tom Jones, in spital din...

Desi Tom Jones este celebru pentru hituri precum "It's Not Unusual", "Kiss", "Delilah", "What's New Pussycat", "I'll Never Fall In Love Again" si "If I Only Knew", el este in primul rand un artist cu un suflet pentru rhythm & blues.

Tom Jones a primit titlul de cavaler al Ordinului Imperiului Britanic din partea reginei Elizabeth a II-a, in 2006. Alte momente semnificative din lunga sa cariera sunt castigarea unui premiu Brit "pentru cea mai buna contributie a unui artist in muzica", un premiu Silver Clef pentru toate realizarile sale, premiul Hitmaker (SUA) din partea compozitorilor americani din Hall of Fame, in 2010, prestigiosul premiu Music Industry Trust (Marea Britanie), dar si titlul de barbatul anului 2012 din partea revistei GQ.

Citeste si:
Amza Pellea a decedat la vârsta de 52 de ani! Care a fost ultima...
Amza Pellea a decedat la...

Artistul britanic a sustinut trei concerte si in Romania, in 2007, 2011 si 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.