Artistul sustine ca nu are nimic impotriva constructiei Catedralei Mantuirii Neamului si ca va cere producatorilor clipului sa fie scos din videoclip.

Videoclipul formatiei Taxi, “Dumnezeu prefera lemnul si spatiile mici”, a starnit deja vii reactii, atat pro, dar mai ales contra.

Multi dintre cei care au urmarit clipul s-au aratat nedumeriti de prezenta artistului Grigore Lese intre cei care contesta Catedrala Mantuirii Neamului, dat fiind mesajul crestin al muzicii sale.

Intr-un interviu acordat in exclusivitate ActiveNews, maestrul Grigore Lese, afirma ca nu a fost informat de catre realizatorii clipului despre ce este vorba, spunandu-i-se ca este vorba despre bisericile de lemn din patrimoniul national.

“Eu m-am dus la o inregistrare cu Taxi, crezand ca este vorba despre spiritualitate si nicio clipa nu am stiut ca este un clip impotriva constructiei Catedralei. Eu imi vad de muzica mea, eu am fost botezat intr-o biserica de lemn, am aceste date, din familie.Nu am nimic impotriva constructiei Catedralei. Eu am crezut ca este un clip despre biserici, despre lemn, despre credinta. Am zis ca daca vin atatia artisti, atunci vin si eu. Lui Dumnezeu ii place lemnul, atat am zis. Hristos a fost rastignit pe lemn, trunchiul de Templu a fost la inceput pe lemn, bisericile din Maramures sunt in patrimoniul UNESCO, glasul meu vine de-acolo, am zis sa particip. N-am niciun contract cu ei, a fost vorba de o simpla filmare. Nici nu i-am vazut pe toti care urmau sa participe si apoi a inceput povestea asta. Eu nu am probleme cu Catedrala, cu constructia Catedralei, nu am ce cauta intr-o poveste din asta. O sa cer sa ma scoata afara din videoclip. Am vorbit cu producatorul si o sa cer sa ma scoata afara din clip, nu am contract cu ei si o sa o rezolv foarte simplu. Nu vreau sa intru in povesti de genul acesta, intr-o lume invrajmasita cum e in ziua de azi…Eu cred ca s-a mai intamplat si cu altii chestia asta, ca n-au inteles despre ce a fost vorba ( in clip -n.n.)”, a declarat Grigore Lese.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.