Nicole Kidman a destainuit ca e pasionata de jocurile de noroc duminica, pe covorul rosu de la Country Music Awards in Las Vegas, unde a poposit alaturi de sotul ei, muzicianul Ketih Urban, actrita destainuind, insa, ca e o "cartofora rationala, nu impulsiva", informeaza contactmusic.com.
Paparazzi admit ca Nicole a aratat uluitor pe covorul rosu de la Country Music Awards, unde l-a insotit pe Keith Urban. Actrita a purtat o rochie lunga pana in pamant, creatia casei de moda Alexander Mcqueen. Ketih a iesit la rampa la gala, unde a cantat cea mai recenta piesa a sa, "Wasted Time".

Intr-o conversatie cu reporterii dinaintea ceremoniei, Nicole si Ketih au recunoscut ca nu sunt straini de orasul pacatelor si al pierzaniei, Las Vegas. De multe ori, cuplul s-a destins la jocurile de noroc din metropola. Nicole a marturisit ca are patima jocurilor de noroc. Actrita a destainuit ca nu se bazeaza pe hazard si instinct, ci e extrem de rationala cand pariaza.

"E extrem de calculata.", a spus Keith Urban."E disciplinata", a adaugat Urban.

Nicole a ma spus pentru Entertainment Tonight: "Ei, nu sunt chiar asa de buna. Am o suma mica de bani, pariez, apoi ma retrag. Sunt genul acela de cartofora. Nu pariez pe sume mari."

Nicole Kidman a devenit cunoscuta in 1995, cu filmul "Pe viata si pe moarte", in regia lui Gus Van Sant. A castigat aprecierea criticilor pentru rolul Isabelei Archer din filmul "Portretul unei doamne" (1996), o adaptare a romanului lui Henry James. Kidman a jucat in filme cu buget mare, precum "Pacificatorul" (1997), alaturi de George Clooney si Marcel Iures, dar si in comedii romantice, precum "Ce vraji au mai facut fetele" (1998), alaturi de Sandra Bullock, si in filme de autor, precum "Dogville" de Lars Von Trier. In 1999, Kidman a jucat in "Cu ochii larg inchisi", in regia lui Stanley Kubrick, iar in 2001, a interpretat rolul curtezanei din musicalul "Moulin Rouge!", care i-a adus Globul de Aur si o nominalizare la premiul Oscar pentru cea mai buna actrita. Actrita australiana a castigat Globul de Aur, premiul BAFTA si premiul Oscar pentru rolul din filmul "Orele" (2002), scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.