Solistul trupei Parazitii, Catalin Stefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, care este anchetat intr-un dosar de trafic de droguri, va fi cercetat sub control judiciar.

Rapperul Cheloo de la trupa Parazitii, care a fost ridicat miercuri de mascati si dus la audieri la DIICOT, intr-un dosar de trafic de droguri, va fi cercetat sub control judiciar, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Ajuns la orele pranzului la DIICOT Ploiesti, Catalin Stefan Ion a fost intrebat de ziaristi daca stie motivul pentru care a fost adus acolo. "Am venit in plimbare", a raspuns acesta.

Intrebat, de asemenea, daca se consumau droguri la petrecerile pe care le organiza, Cheloo a refuzat sa raspunda. Ziaristii l-au intrebat si daca are ceva sa-si reproseze, iar rapperul a raspuns ca are multe sa-si reproseze. Un jurnalist a remarcat ca zambeste totusi, iar Cheloo a raspuns ca se simte "ca un lup cand vede atatea oi in jurul sau".

In total, 90 de persoane au primit mandate de aducere in urma a zece perchezitii domiciliare care au avut loc in Bucuresti si Prahova, in dosarul care vizeaza traficul de droguri de risc. Dosarul in acest caz vizeaza traficul de droguri de risc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.