Maroon 5 va sustine primul sau concert in Romania, pe 5 iunie, in Piata Constitutiei, in cadrul turneului „V Tour”, au anuntat Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment, in cadrul unei conferinte de presa organizata pe 30 martie.

Pentru prima oara in Romania, Maroon 5 va canta in Piata Constitutiei din Bucurest, pe 5 iunie, in cadrul unui concert care face parte din turneul „V Tour”, inceput in februarie 2015 in America.

Maroon 5, lansata in Los Angeles, cu bine-cunoscutul stil musical unic, si-a consolidat pozitia in industria muzicala ca fiind una dintre cele mai rezistente si longevive trupe ale muzicii pop.

Creatorii hitului "This Love" a castigat fanii si criticii deopotriva cu stilul muzical inovator, un mix rock/ R&B, introdus in albumul lor de debut, „Songs About Jane” si in dublul album placat cu platina, „It Won’t Be Soon Before Long”.

A castigat primul dintre cele trei premii Grammy, la categoria Best New Artist in 2005 si a vandut peste 17 milioane de exemplare ale albumelor in intreaga lume. Discurile lansate de trupa au fost de asemenea placate cu aur si platina in peste 35 de tari.

In 2010, trupa a lansat cel de-al 3-lea album de studio, „Hands All Over”, care contine single-uri precum celebrul „Moves Like Jagger”, ocupand primul loc inTop 40 si Topul Hot AC, precum si in topul Billlboard Hot 100.

Single-ul a fost nominalizat la categoria “Cea mai buna interpretare pop a unui Duo sau a unui grup vocal” a premiilor Grammy. „Moves Like Jagger” a devenit unul dintre cele mai bine vandute single-uri din toate timpurile, cu vanzari de peste 8,5 milioane exemplare in intreaga lume.

Odata cu succesul inregistrat in top Hot 100, liderul trupei Maroon 5, Adam Levine a devenit primul artist care a ocupat, parte a unui grup, prima pozitie in acest top, in acelasi timp cu ascensiunea de solist in Top 10, fiind cant-autor al single-ului „Stereo Hearts”, al celor de la Gym Class Heroes.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

In 2012, Maroon 5 a lansat albumul „Overexposed”, care a intarit rapid statutul grupului in muzica, cu o intreaga colectie de single-uri care au atins primele locuri in topuri, scrie MEDIAFAX.

Cel mai nou album al trupei, „V”, a debutat pe locul 1 in Billboard Top 200 si este o descriere a calatoriei grupului pana in prezent, captand esenta hit-urilor trupei de la inceput si continuand cu succesul celor mai recente.

Single-ul de debut al albumului, „Maps”, a stabilit recordul pentru cel mai bun start al unui grup in „TOP 40” in 18 ani si a intrat in „Top 100” in peste 18 tari.

Turneul sustinut de Maroon 5, „V Tour”, a inceput in februarie 2015 in America si continua in Europa, ajungand pentru prima data in Romania, pe 5 iunie cu spectacolul din Piata Constitutiei.

Citeste si:
Motivul pentru care Katy Perry nu mai are voie sa intre in China
Motivul pentru care Katy...

Biletele sunt disponibile incepand din 30 martie, de la ora 16:00, prin reteaua Eventim si online, pe site-ul www.eventim.ro. Acestea au preturi cuprinse intre 151,20 si 572,40 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.