Adele s-ar putea retrage din lumea muzicala "dezlantuita" dupa turneul mondial "Adele Live 2016", pentru a se dedica in intregime cresterii fiului sau Angelo, dupa ce anul acesta a revenit in lumina reflectoarelor cu albumul "25", ce s-a vandut covarsitor in toata lumea, transmite contactmusic.com.

Cantareata de 27 de ani se apropie de finalul turneului mondial in care a sustinut mai bine de 100 de concerte. Turneul va culmina cu un spectacol in vara la Glastonbury Festival si se va sfarsi pe 15 noiembrie, in Mexico City, scrie MEDIAFAX.

Conform unor zvonuri, Adele vrea sa se concentreze asupra rolului de mama dupa turneu si va parasi din nou scena muzicala. Artista crede ca si-ar neglija fiul de trei ani daca s-ar lasa prada vartejului de concerte si turnee, asa incat planuieste sa se retraga din nou pentru jumatate de deceniu.

O sursa apropiata vedetei britanice a marturisit pentru The Sun pe 26 martie ca "Adele le-a spus prietenilor sai de suflet ca se va retrage din lumina reflectoarelor cinci ani, inainte de a inregistra un nou album. Nu e inca obisnuita cu rolul de mama si vrea sa se ocupe de Angelo. Probabil ca fanii vor fi dezamagiti de vestea asta".

Adele, care a castigat sase premii Grammy cu albumul ei din 2011, intitulat "21", a doborat recordul de debut in privinta vanzarilor saptamanale de discuri in Statele Unite, atunci cand a revenit in industria muzicala, dupa patru ani de absenta, cu un nou album de studio - "25".

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscuta ca Adele, este cantareata si compozitoare. Ea a debutat la 19 ani si s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciata si de criticii muzicali. Adele a fost prima artista care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar in 2012 a castigat sase premii Grammy. Inzestrata cu o voce exceptionala, artista nu s-a ferit sa exprime deziluziile sale in dragoste in melodii precum "Someone Like You" si "Rolling in the Deep". Cel de-al treilea album al cantaretei, intitulat "25", a fost lansat pe 20 noiembrie 2015, batand toate recordurile, atat pe piata din Marea Britanie, cat si in SUA.

Citeste si:
Misha, declarații neașteptate după cinci ani de la divorțul de...
Misha, declarații neașteptate...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.