Filmul "Cod Rosu la Londra / London Has Fallen", thriller cu subiect politic despre un complot ce se tese in jurul asasinarii liderilor politici occidentali, pe timpul desfasurarii funeraliilor primului ministru britanic, se afla pe primul loc in box office-ul romanesc de weekend.

Thriller-ul "Cod Rosu la Londra / London Has Fallen", in care joaca Gerard Butler, Aaron Eckhart si Morgan Freeman, distribuit in Romania de Ro Image 2000 Prorom Distribution, a avut incasari de 1.118.667 de lei si 57.879 de spectatori potrivit statisticlior din box office-ul romanesc de weekend. Dupa ce Prim Ministrul Marii Britanii moare in circumstante suspecte, toti liderii politici ai lumii occidentale se intrunesc la ceremonia de inmormantare de la Londra. Totusi, desi funeraliile sunt organizate in conditii de extrema siguranta, ceremonia ia o turnura violenta, transformandu-se in pretextul unui complot de asasinare a celor mai puternici oameni politici din lume. Presedintele Statelor Unite, seful Serviciilor Secrete din America si un agent britanic delegat de Securitate sunt singurii oameni care pot pune capat conspiratiei, informeaza MEDIAFAX.

Animatia de aventuri "Kung Fu Panda 3", distribuita in Romania de Odeon Cineplex, se afla pe locul al doilea in box office-ul romanesc de weekend, avand incasari de 841.350 de lei si fiind vizionat de 43.159 de spectatori.

Animatia "Zootopia", despre o metropola a animalelor antropomorfizate in care un iepure recrutat in politie si o vulpe artist care debordeaza de cinism sec trebuie sa lucreze impreuna pentru a divulga o conspiratie, se afla pe locul al treilea in box office-ul romanesc de weekend. "Zootropolis/ Zootopia", creatie a studiourilor Disney, distribuit in Romania de Forum Film Romania, a avut incasari de 692.928 de lei si 33.914 de spectatori potrivit statisticlior.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.