Mariah Carey se va casatori cu logodnicul sau, James Packer, in cadrul unei ceremonii intime pe insula Barbuda din Caraibe, in aceasta vara, la doar sase luni dupa ce cuplul s-a logodit in New York, la finalul anului trecut, informeaza contactmusic.com.

Cantareata pop in varsta de 45 de ani va merge in fata altarului impreuna cu James Packer intr-o ceremonie intima in luna iunie a acestui an. Alaturi cu miliardarul australian, care este afacerist si are 48 de ani, va invita la nunta in jur de 50, prieteni apropiati ai cuplului precum si membri ai familiei acestora, potrivit unor informatii obtinute de TMZ.

Mariah Carey si James Packer s-au logodit la finalul anului 2015.

In insula Barbuda din Caraibe, Packer si Robert De Niro au investit 250 de milioane de dolari intr-un hotel privat. Nu se cunoaste exact unde sau cand va avea loc nunta, dar Mariah Carey si Packer nu isi doresc sa puna evenimentul sub ochii presei.

Relatia celor doi a a intrat in atentie in iunie 2015 cand au fost vazuti impreuna in public, in cursul unei croaziere pe Mediterana pe luxosul iaht al afaceristului, vara trecuta.

Programul din prezent al artistei este extrem de incarcat, aceasta pregatindu-se pentru primul sau turneu in Europa din ultimii 10 ani. Vestea a venit la o zi dupa ce diva a dezvaluit faptul ca va avea propria sa emisiune tip reality show, ‘Mariah’s World’, care va fi difuzata pe postul E! in lunile urmatoare, scrie MEDIAFAX.

In timp ce seria de episoade va permite spectatorilor sa partunda in culisele vietii luxoase a cantaretei, sa priveasca resedinta sa din Las Vegas, precum si sa ii vada pe cantaretii sai care fac backing vocal si pe dansatorii muzicienei, acestia nu ii vor putea vedea in emisiunea respectiva pe gemenii sai de patru ani, pe care ii are impreuna cu fostul sau sot, Nick Cannon.
"Are afaceri legale", a declarat Mariah Carey pentru New York Times intr-un interviu recent, dezvaluind faptul ca Packer nu doreste sa fie pus in lumina reflectoarelor: "Nu e felul lui de a fi sa umble prin toata Europa impreuna cu toata echipa, dansatorii si cantaretii mei."

Citeste si:
Mariah Carey și Cher, solidare față de Britney Spears, aflată sub...
Mariah Carey și Cher,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.