Johhny Depp l-a numit pe Donald Trump "baietas neastampartat" intr-un discurs pe care l-a sustinut pe 12 martie in fata studentilor de la Universitatea din Arizona, cu ocazia unei serii de conferinte intitulata "Origins Project", proiect ce isi propune sa dezbata "haosul si nebunia umanitatii".

Dupa ce l-a interpetat recent pe Donald Trump intr-o lunga schita parodica din seria comica "Funny or Die", Johhny Depp a dezvaluit impresia neplacuta pe care i-o lasa candidatul republican. La o conferinta de la Universitatea din Arizona, sustinuta in cadrul proiectului academic "Origins", Johhny Depp l-a numit pe Trump un "escroc aproape adolescentin", conform Variety.com.

"Nu zic ca a fost un copil bogat, de bani gata sau ceva de felul acesta. Il percep pe Donald Trump asa cum il vede toata lumea, in toata splendoarea. El practica prefacatoria. E o aura de mistocareala in jurul sau. Emana un soi de cinism al unui pusti rasfatat si insuportabil.", a spus actorul despre candidatul republican, declansand rasete printre auditori.

"Absurditatea frazelor pe care le construieste si tot ce implica ceea ce debiteaza...e ca atunci cand Reagan, pe vremea lui, zicea, «Gorbaciov, darama zidul si Cortina de Fier!». Acum Trump zice: «Voi construi un zid. Dar nu voi folosi in acest scop miliardele din contul meu. Stiti de ce? Pentru ca mexicanii vor plati pentru zidul asta.»", a adaugat Depp.

Programul politic controversat al lui Trump contine, printre altele, propunerea de a contrui un zid la frontiera cu Mexicul pentru a opri imigratia ilegala, actiuni militare violente contra gruparii teroriste ISIS si interzicerea imigratiei musulmanilor in Statelor Unite. In 2014 a criticat aspru si cu ardoare nefondata actiunile politice ale lui Barack Obama demarate in contextul razboiului din Irak. Donald Trump si-a exteriorizat plangerile si revendicarile, pretinzand in timpul difuzarii emisiunii politice Huckabee ca "Obama a lasat teroristii sa ia cu asalt Irakul."

Johnny Depp nu e nici pe departe singura celebritate care isi exprima dispretul notoriu pentru Trump. Vedeta de stand-up comedy Louis C.K l-a comparat recent pe Trump cu Hitler, numindu-l pe republican "un bigot dement". Alte vedete de la Hollywood sunt categoric impotriva lui Trump si coalizeaza, in declaratii publice, pentru inlaturarea magnatului din cursa pentru desemnarea candidatului la presedintie. Rosie O'Donnell, Richard Gere, George Clooney, Miley Cyrus, Whoopi Goldberg, Samuel L Jackson si Jennifer Lawrence si-au exprimat opinii dispretuitoare in privinta lui Donald Trump, denuntandu-l si criticandu-i fiecare actiune si discurs, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Minivacanță pentru elevi și studenți de 1 Decembrie. Când începe...
Minivacanță pentru elevi și...

Intre timp, actorul veteran Jon Voight l-a elogiat pe Trump pentru exprimarea directa. "Cand a decis sa candideze la presedintie, sunt convins ca a facut-o cu incredintarea ca va face din nou tara sa prospere", a declarat Voight. "Doar el poate face face asta. Fara inflorituri, fara rumoare, rosteste doar adevaruri candide", a explicat Jon Voight. Totodata, actorul si regizorul Clint Eastwood s-a declarat de acord cu afirmatiile extremiste ale lui Trump.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.