Cantaretul Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, si sotia sa, modelul Behati Prinsloo, vor deveni pentru prima data parinti in acest an, informeaza contactmusic.com.

Modelul Victoria's Secret Behati Prinsloo a intrat in cel de-al doilea trimestru de sarcina, potrivit unor surse citate de Eonline.com.

Adam Levine, in varsta de 36 de ani, si Behati Prinsloo, in varsta de 26 de ani, s-au casatorit in 2014, in orasul Cabo San Lucas din Mexic. Ulterior, solistul Maroon 5 a vorbit despre dorinta sa de a-si intemeia o familie cu celebrul "inger" al casei de lenjerie intima Victoria's Secret.

Formatia Maroon 5 s-a bucurat de mare succes odata cu lansarea albumului de debut, "Songs About Jane", in 2002, pentru care a fost recompensata cu un premiu Grammy. Trupa americana a lansat trei albume de studio, care s-au vandut in peste 15 milioane de copii pe plan mondial, scrie MEDIAFAX.

Adam Levine urmeaza, in acelasi timp, o cariera in actorie, debutand in 2012 pe micile ecrane in cel de-al doilea sezon al serialului "American Horror Story". Totodata, starul a debutat pe marile ecrane in drama romantica "Begin Again" (2013), unde a jucat alaturi de Keira Knightley.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.