Trupa AC/DC a anuntat recent faptul ca a intrerupt sectiunea nord-americana a turneului ei mondial "Rock or Burst" si a fost nevoita sa reprogrameze zece show-uri din cadrul acestei serii de concerte. Brian Johnson, solistul grupului, risca sa-si piarda auzul definitiv daca va urca pe scena in perioada imediat urmatoare.

Formatia australiana a luat decizia de a reprograma concertele pe care le avea in aceasta perioada, incepand cu show-ul de marti seara, din Atlanta, si pana la cel de pe 4 aprilie, la New York. „Brian Johnson a fost sfatuit de medici sa renunte imediat la turneu, altfel risca sa isi piarda definitiv auzul“, a precizat agentul de presa al trupei, potrivit Adevarul.

Grupul AC/DC va sustine totusi aceste concerte, dar in a doua jumatate a acestui an si, probabil, cu un alt solist, a adaugat acelasi agent de presa.

Brian Johnson, in varsta de 68 de ani, s-a alaturat grupului AC/DC in 1980 dupa moartea fostului solist al formatiei australiene, Bon Scott. Formatia australiana, infiintata la inceputul anilor 1970, a fost inclusa in Rock & Roll Hall of Fame in 2003. Albumele trupei australiene, in randul carora se remarca materiale discografice precum „Highway to Hell“, „Back in Black“, „For Those About to Rock We Salute You“, „The Razors Edge“ si „Black Ice“, s-au vandut in peste 200 milioane de copii pe plan mondial. Cel mai recent album de studio al grupului AC/DC se intituleaza „Rock or Burst“ si a fost lansat in anul 2014.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.