Beyonce i-a adus un omagiu lui Whitney Houston interpretand hitul regretatei cantarete "I Will Always Love You" in timpul unui eveniment de strangere de fonduri care a avut loc la un Centru pentru educatie timpurie unde se banuieste ca ar fi inscrisa fiica sa, Blue Ivy, potrivit contactmusic.com.

Superstarul si-a surprins fanii fiind prezenta, sambata seara, pe scena Shrine Auditorium din Los Angeles pentru a sarbatori cea de-a 75-a gala aniversara a Centrului pentru Educatie Timpurie (CEE), o unitate de invatamant privata aflata in vestul Hollywood-ului, Los Angeles.

Participarea sa in cadrul acestui eveniment a marcat primul concert de dupa spectacolul de la competitia de fotbal american, Super Bowl, din februarie 2016, unde au participat si cei de la trupa Coldplay si Bruno Mars, Beyonce cantand cateva dintre hiturile sale celebre: "Crazy in Love" si "Halo".

Cel mai spectaculos moment al concertului sustinut la scoala respectiva a fost interpretarea melodiei clasice a lui Whitney Houston "I Will Always Love You". Aceasta a mai cantat o balada a interpretei de muzica country Dolly Parton, ca parte a omagiului actorului filmului "Fast & Furious", Paul Walker, care a decedat in 2013, scrie MEDIAFAX.

Prezenta lui Beyonce la evenimentul caritabil are loc in contextul mai multor zvonuri potrivit carora, Blue Ivy, fiica sa in varsta de 4 ani pe care o are impreuna cu sotul sau Jay Z, ar fi inscrisa la Center for Early Education, care este descris drept "o scoala pentru copii, independenta din punct de vedere socio-economic si diversificata din punct de vedere cultural".

Celebrul cuplu s-a mutat din New York in Los Angeles, anul trecut, incercand sa gaseasca locuinta perfecta dupa ce si-au scos la vanzare conacul lor din Beverly Hills pentru pretul de 70 de milioane de dolari.

Cei doi au inchiriat un teren exclusivist in cartierul Holmby Hills in timp ce au pornit intr-o adevarata vanatoare de case, dar au trebuit sa se mute de pe proprietate in toamna anului 2015, dupa ce proprietarii respectivi au scos-o la vanzare pentru suma de 35,5 milioane de dolari. Potrivit TMZ.com, Beyone si Jay Z au avut posibilitatea de a cumpara acel spatiu la un pret usor mai ridicat, dar au respins oferta.

Citeste si:
TOP 10 cele mai scumpe oraşe din lume în 2022
TOP 10 cele mai scumpe oraşe...

Beyonce Knowles, in varsta de 33 de ani, a devenit celebra la sfarsitul anilor 1990 in calitate de membra a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vanzari de discuri din lume. In 2003, in timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love".

Beyonce este una dintre cantaretele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 17 astfel de trofee - trei ca membra a grupului Destiny's Child si alte 14 in calitate de artista solo. Beyonce a jucat si in filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) si "Cadillac Records" (2008).

Din 2008, este casatorita cu Jay-Z, unul dintre cei mai importanti producatori din industria muzicii hip-hop, iar impreuna au o fiica pe nume Blue Ivy. Impreuna formeaza cel mai bogat cuplu din industria muzicala, cu o avere estimata la peste 750 de milioane de dolari.

Citeste si:
Joe Biden, omagiu adus secretarului de stat Madeleine Albright
Joe Biden, omagiu adus...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.