Adam Farrar, fratele vitreg al actorului american Leonardo DiCaprio, este cautat de politie dupa ce nu s-a prezentat la tribunal pe 18 februarie, in cadrul unui litigiu intentat pentru un furt minor, in care era implicat impreuna cu partenerul sau, Charity Moore.

Gloria lui Leonardo DiCaprio de la premiile Oscar de anul acesta, unde, pe 28 februarie a obtinut un trofeu pentru "cel mai bun actor al anului", este eclipsata de infractiunile comise de fratele sau vitreg Adam Ferrar, ce se ascunde in prezent de politie, dupa ce nu s-a prezentat la tribunal in cadrul procesului in care este acuzat de furt.

Dupa o cariera ratata de actor, Farrar, impreuna cu Moore, partenerul sau in afaceri ilegale, au fost arestati in ianuarie dupa ce aparent au furat 990 de dolari. Insa ambii au disparut, potrivit rapoartelor oficiale ale politiei. Ofiterii au emis un mandat de arestare pe numele celor doi, iar suma cautiunii a fost stabilita la 3.000 de dolari, din momentul in care vor fi prinsi.

Tatal lui Leonardo DiCaprio si mama lui Farrar s-au casatorit in 1995, dupa ce s-au intalnit prin intermediul fiilor, caci ambii erau inscrisi la aceeasi gradinita, scrie MEDIAFAX.

Leonardo DiCaprio si Adam Ferrar au legat o prietenie stransa inca din copilarie. Totusi, relatia de prietenie dintre cei doi s-a spulberat dupa ce Farrar nu s-a mai preocupat de cariera sa de actor, lasandu-se prada dependentei de droguri. Farrar a inceput sa aiba probleme tot mai dese cu politia, ajungand in arest pentru trei saptamani in 2013, dupa ce a fost acuzat de jaf si a incalcat prevederile eliberarii conditionate.

"Adam continua sa fuga de responsabilitati, iar treaba asta il va aduce din nou dupa gratii. S-a confruntat si in trecut cu problema drogurilor si, desi a promis ca va merge la reabilitare, e implicat de fiecare data in noi infractiuni. Leo este empatic in ceea ce-l priveste pe fratele sau vitreg, insa cred ca acum a ajuns la capatul rabdarii. S-a saturat de disputele lui Adam si de rugamintile lui de a-i imprumuta bani pe care nu-i returneaza niciodata. Nimeni nu stiu unde au disparut Adam si Charity"
, au declarat surse apropiate celor doi frati vitregi pentru publicatia britanica The Sun.

Citeste si:
Mihai Trăistariu a ajuns la capătul puterilor . Vrea să își...
Mihai Trăistariu a ajuns la...

Adam Ferrar a avut o scurta cariera de actor, dupa ce a jucat in serialul de televiziune american "Galactica 1980", insa, de atunci, a fost arestat in multiple ocazii. Cea mai grava acuzatie ce i-a fost adusa a fost suspiciunea de tentativa de omor, in 2010, pentru care nu a primit pedeapsa, dupa ce ar fi atacat-o pe iubita sa de la vremea respectiva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.