Ovidiu Anton va reprezenta Romania la Eurovision Song Contest 2016, de la Stockholm (Suedia), cu piesa "Moment of Silence", castigatoare a finalei selectiei nationale a Eurovision, care s-a desfasurat duminica seara, la Sala Sporturilor din Baia Mare, si a fost difuzata in direct la TVR.
Ovidiu Anton, care va reprezenta Romania la Eurovision 2016, a fost ales in urma punctajului primit de la public, prin televoting. Astfel, Ovidiu Anton a obtinut 6.585 de voturi din partea publicului. Pe pozitia a doua, in urma voturilor, s-a situat Vanotek feat. The Code & Georgian, cu 4.702 voturi, iar pe pozitia a treia, Florena, cu 3.491 de voturi. Pe pozitia a patra s-a situat Dream Walkers, pe locul al cincilea, Mihai Traistariu, iar pe locul al saselea - Doru Todorut feat. Irina Baiant.

In finala selectiei nationale de duminica seara, publicul a fost singurul care a ales reprezentantul Romaniei pentru scena de la Stockhom, din cele sase piese ramase in concurs.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.