Actrita americana Reese Witherspoon a fost data in judecata pentru cinci milioane de dolari de creatoarea de bijuterii Jordann Weingartner, fiind acuzata ca i-ar fi copiat un design pe care l-a utilizat ilegal intr-o colectie a companiei sale de moda si de accesorii, Draper James, informeaza Vogue.

Actrita americana Reese Witherspoon, castigatoarea unui premiu Oscar si proprietara companiei de moda si de accesorii Draper James, a fost acuzata de faptul ca a copiat un design al creatoarei de bijuterii Jordann Weingartner, mai precis din colectia sa "I Love Jewellery", motiv pentru care a fost data in judecata pentru suma de cinci milioane de dolari.

Marul discordiei este o geanta de umar cu un imprimeu ce infatiseaza o floare pe care este caligrafiata litera "D" in mijloc. Potrivit lui Weingartner, Reese Witherspoon ar fi copiat designul sau pe diferite obiecte care apartin colectiei "Magnolia" a starletei.

"Am creat desenul pentru colectia mea Magnolia in 2008. Nu este o floare traditionala de magnolie, ci viziunea mea artistica a unei magnolii. Designul meu nu seamana deloc cu o magnolie, iar firma Draper James nu numai ca a furat desenul meu, ci a hotarat si sa-si denumeasca o colectie Magnolia",
a declarat Weingartner pentru Page Six.

Creatoarea liniei de bijuterii "I Love Jewellery" pretinde ca Witherspoon era constienta de designul respectiv intrucat aceasta primise in dar un pandantiv cu acest model. Aceasta a mai declarat ca actrita a ignorat rugamintile sale de a solutiona conflictul amiabil in afara instantei, fapt care a determinat actiunea sa juridica.

"Ne-au ignorat. Asa ca suntem pregatiti sa luptam", a spus Jordann Weingartner. Reprezentantii legali ai actritei nu au comentat public acest caz care a fost depus in instanta, la Curtea Federala din West Palm Beach.

Reese Witherspoon a fost recent de cealalta parte a baricadei intr-un proces pe care l-a intentat companiei de bijuterii cu sediul in San Diego, "Sears", in anul 2013, pentru ca a utilizat imaginea sa fara acordul sau prealabil. Luna trecuta, cazul a fost solutionat in instanta, scrie MEDIAFAX.

Reese Witherspoon s-a remarcat in filme cu succes de public, precum "Tentatia seductiei", "American Psycho", "Ce-nseamna sa fii onest", "Balciul desertaciunilor" si peliculele din franciza "Blonda de la drept". Actrita americana a castigat un premiu Oscar pentru interpretarea lui June Carter-Cash in "Walk The Line", filmul biografic dedicat cantaretului de country Johnny Cash, din 2005, si in ultimii ani a preferat sa joace in comedii si pelicule romantice, precum "De Craciun nu stam acasa!", "Apa pentru elefanti" si "Sa fie razboi/ This Means War".

Citeste si:
Vedetele si alegerile lor excentrice: 10+ cele mai neobisnuite...
Vedetele si alegerile lor...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.