Emisiunea de divertisment "In puii mei", realizata de actorul Mihai Bendeac, revine la Antena 1, sub sloganul "Te uiti o seara, razi o saptamana!", prima editie a noului sezon urmand sa fie difuzata pe 16 martie, de la ora 20:30.

Realizat in regim cinematografic, noul sezon va depasi granitele platoului clasic de televiziune, fiecare sceneta fiind pusa in scena intr-un decor real, autentic, informeaza Antena 1. De la cele mai vizibile personaje din mediul online pana la cele care tin zi de zi prima pagina a ziarelor, personajele puse in scena de Mihai Bendeac si echipa sa vor intra in actiune in cele mai diverse locatii, de la vile opulente pana la sali de clasa, biblioteci, sali de cinema si mall-uri.

"Sper ca aceasta emisiune sa fie, pentru multi, motiv de buna-dizpozitie. Si sper sa aud pe strada replici din show. «In puii mei» nu inseamna Bendeac. «In puii mei» inseamna cea mai buna si mai tanara echipa de actori din Romania. Veti vedea si va veti convinge. Asadar, te uiti o seara, razi o saptamana", a declarat actorul Mihai Bendeac.

«In puii mei» este unul dintre show-urile de comedie de top din Romania, pozitie confirmata pe parcursul sezoanelor de difuzare. Momente haioase, personaje care mai de care mai interesante, inspirate din actualitatea romaneasca sunt doar cateva din ingredientele unei emisiuni care le ofera telespectatorilor oportunitatea de a uita de grijile cotidiene, precizeaza Antena 1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.