Rapperul american 50 Cent, implicat in mai multe proiecte TV, a dezvaluit ca lucreaza la crearea unui show de divertisment impreuna cu reteaua de televiziune americana A&E, numit "50 Cent Presents", spectacol care va cuprinde momente de comedie si muzica live.

Cunoscutul rapper american in varsta de 40 de ani, faimos pentru hitul "In Da Club", joaca deja si este producator executiv al serialului politist "Power", aflat la al 3-lea sezon, iar, pe 15 decembrie, 50 Cent a anuntat ca va aparea in serialul de comedie "My Friend 50". In prezent, 50 Cent a dezvaluit ca participa la crearea unui nou show de divertisment, informeaza MEDIAFAX.

Cantaretul, actorul, investitorul, antreprenorul si producatorul de televiziune 50 Cent a declarat pentru revista People.com: "Lucrez la acest moment la un show TV cu reteaua de televiziune A&E, numit "50 Cent Presents". Nu vreau sa-l numesc un spectacol de varietati pentru ca este diferit de ceea ce au vazut oamenii in trecut, dar este un program saptamanal care are sketch-uri de comedie si muzica live. E complex", a declarat muzicianul.

Rapperul nu a oferit detalii suplimetare asupra planurilor sale pentru "50 Cent Presents", dar a scris pe Instagram.com: "Devin din ce in ce mai bun in ceea ce fac. Stati sa vedeti noul meu spectacol pe A&E".

Rapperul 50 Cent, in varsta de 40 de ani, a cunoscut succesul in 2003, cu albumul de debut "Get Rich or Die Tryin'", care s-a vandut in 15 milioane de exemplare in toata lumea, devenind unul dintre cel mai bine vandute materiale discografice rap din toate timpurile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.