Lungmetrajul "Bucuresti NonStop", in regia lui Dan Chisu, a primit premiul "Coup de Cœur du Jury" la editia din acest an a Festivalului filmului de dragoste de la Mons, care s-a desfasurat in perioada 19-26 februarie.

"Bucuresti NonStop" a primit aceasta distinctie din partea juriului editiei a 32-a a Festivalului de la Mons, Belgia, care consta in servicii de postproductie in valoare de 2.000 de euro, potrivit site-ului evenimentului.

Din distributia filmului, o drama cu accente comice, fac parte Gheorghe Ifrim, Toma Cuzin, Tudor Smoleanu, Olimpia Melinte, Dorian Boguta, Alexandru Papadopol, Adrian Titieni, Maria Obretin, Lia Bugnar, Ilinca Manolache, Dan Bordeianu si Lili Sandu, informeaza MEDIAFAX.

Pelicula, filmata in 2013 si realizata cu finantare exclusiv independenta, ilustreaza o noapte din viata unui magazin non-stop aflat intr-un cartier de blocuri. Patru persoane conduc patru povesti diferite legate intre ele de un personaj-cheie, Achim. Filmul reda povestea unor oameni normali in situatii exceptionale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.