Supermodelul Cindy Crawford a celebrat sambata implinirea varstei de 50 de ani, fiind considerata de specialisti si de presa un exemplu pentru stilul de viata, pentru mentinerea aspectului fizic si pentru mentalitatea sanatoasa despre inaintarea in varsta.

Cindy Crawford, desemnata in anul 1995 cel mai bine platit fotomodel din lume, si-a serba ziua de nastere alaturi de sotul ei, Rande Gerber, intr-un cadru romantic, scrie International Business Times.

Miercuri, Cindy Crawford a postat pe Instagram o fotografie cu ea si sotul ei, amintindu-le fanilor ca se pregateste sa celebreze sambata implinirea varstei de 50 de ani, scrie MEDIAFAX.

Cindy Crawford a celebrat Valentine's Day in statiunea mexicana Cabo San Lucas, alaturi de sotul ei, Rande Gerber, 53 de ani, cu care are doi copii - Presley, in varsta de 16 ani, si Kaia, 14 ani.

Recent, Cindy Crawford si Rande Gerber au avut o intalnire de afaceri cu actorul George Clooney si cu omul de afaceri Mike Meldman, in contextul in care detin impreuna compania de tequila Casamigos.

Supermodelul american Cindy Crawford este considerata de specialisti si de presa un exemplu pentru un stil de viata sanatos si pentru mentalitatea despre inaintarea in varsta.

"Cindy Crawford implineste 50 de ani si ar trebui sa celebram cu totii filosofia despre inaintarea in varsta", a titrat revista revista de divertisment E-online.com.

"In fiecare an, le spun copiilor ca ma retrag din activitate. Este o gluma care circula in familia noastra. Dar, in fiecare an, apar noi oportunitati care ma surprind extraordinar de placut", scria Cindy Crawford recent pe Instagram.

"Chiar daca este adevarat ca acum sunt mult mai dornica sa ma concentrez pe propria afacere, sa imi dedic timpul mai mult prietenilor si familiei, inca nu fac anunturi privind decizii de retragere. Am avut o mare placere sa fi facut parte din industria modei in ultimii 30 de ani, iar aceasta perioada m-a invatat ceva - niciodata sa nu spun niciodata", a subliniat supermodelul.

"Cu trecerea timpului, sunt chiar mai incantata de corpul meu, pentru ca este corpul pentru care am depus efort, am o relatie mai buna cu el. Din punct de vedere strict estetic, corpul meu arata mai bine cand aveam 22, 23 de ani. Dar nu ma bucuram de el, pentru ca eram prea ocupata sa il compar cu al altora", explica Cindy Crawford acum cativa ani.

Citeste si:
Cum poate avea o companie o mentalitate etică de consum
Cum poate avea o companie o...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.