Noua versiune a show-ului "Top Gear" va avea sase prezentatori, carora li se va alatura The Stig.

Versiunea relansata a "Top Gear", care va debuta in luna mai, va avea sase prezentatori - Chris Evans, Matt LeBlanc, Eddie Jordan, Sabine Schmitz, Chris Harris si Rory Reid -, carora li se va adauga The Stig, celebrul pilot profesionist anonim al emisiunii. Echipa completa de prezentatori a noului show "Top Gear" a fost anuntata, joi, de British Broadcasting Corporation (BBC).

Noua echipa a "Top Gear" va acoperi intregul spectru de sporturi cu motor

Prezentatorului principal al emisiunii, britanicul Chris Evans, si actorului american Matt LeBlanc, celebru pentru rolul Joey Tribbiani din sitcomul "Prietenii tai/ Friends", li se vor alatura, la carma "Top Gear", fostul pilot si proprietar de echipa de Formula 1 Eddie Jordan, in prezent comentator al BBC, pilotul german Sabine Schmitz, jurnalistul specializat in sporturi auto si vedeta YouTube Chris Harris si vedeta de televiziune Rory Reid.
Alaturi de acestia va fi si The Stig, celebrul pilot profesionist anonim al emisiunii "Top Gear".

Pe de alta parte, Matt LeBlanc va fi primul prezentator care nu este de origine britanica din istoria de 39 de ani a celebrului show "Top Gear". Aducerea lui Matt LeBlanc in echipa de prezentatori a emisiunii "Top Gear" are scopul de a creste interesul pentru aceasta productie mai ales in Statele Unite, unde serialul va fi difuzat pe BBC America, informeaza MEDIAFAX. Matt LeBlanc care a jucat si in serialul BBC "Episodes", a aparut ca invitat in show-ul "Top Gear", pe vremea cand acesta era prezentat de Jeremy Clarkson.

British Broadcasting Corporation pregateste o versiune relansata a "Top Gear", care il va avea ca prezentator principal pe Chris Evans, dupa ce corporatia britanica de media a renuntat la Jeremy Clarkson, fostul star al show-ului, dupa o ancheta interna.

Citeste si:
VIDEO Un prezentator Top Gear a distrus un Lamborghini de 280.000...
VIDEO Un prezentator Top Gear...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.