Animatia "Kung Fu Panda 3" s-a mentinut pe primul loc in box office-ul nord-american, avand incasari de 21 de milioane de dolari, de vineri pana duminica, informeaza Reuters.

Aventurile din aceasta franciza continua in "Kung Fu Panda 3", o pelicula in regia lui Jennifer Yuh, cu Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jackie Chan si Lucy Liu in distributie. Dupa ce a scapat Valea Linistita de maleficul lord Shen, pasnicul si mancaciosul Po se bucura de gloria faptelor sale de vitejie. Relaxarea si toate bunatatile din lume ii incanta zilele, dar fericirea nu va dura prea mult, din cauza ca dolofanul panda va avea de infruntat o amenintare supranaturala al carei scop este distrugerea completa a spiritului kung fu, potrivit cinemagia.ro.

Pe pozitia a doua in box office-ul nord-american s-a situat premiera "Ave, Cezar!/ Hail, Caesar!", de Joel Coen si Ethan Coen, cu 11,4 milioane de dolari. Cu o actiune plasata in ultimii ani din Epoca de Aur de la Hollywood si cu o distributie din care fac parte Josh Brolin, George Clooney, Alden Ehrenreich, Ralph Fiennes, Jonah Hill, Scarlett Johansson, Frances McDormand, Tilda Swinton si Channing Tatum, aceasta comedie prezinta o zi din viata si activitatea unui angajat al unui studio hollywoodian, a carui sarcina este aceea de a se asigura ca vedetele companiei se tin departe de scandaluri, precum abuzul de droguri si aventuri extraconjugale.

Locul al treilea in box office-ul nord-american a fost ocupat de filmul "The Revenant: Legenda lui Hugh Glass/ The Revenant", in regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu, cu incasari de 7,1 milioane de dolari. In "The Revenant", Leonardo DiCaprio joaca rolul unui vanator insetat de razbunare, dupa ce este abandonat de prietenii sai in vestul american, in conditii ostile, actiunea fiind plasata in anul 1823. Pentru acest rol, DiCaprio a fost nominalizat la categoria "cel mai bun actor intr-un rol principal" a premiilor Oscar din acest an.

Pe pozitia a patra in clasament s-a situat lungmetrajul "Star Wars: Trezirea Fortei", cel mai recent film din seria "Razboiul stelelor", cu incasari de 6,9 milioane de dolari.

Pe de alta parte, povestea de dragoste "The Choice", in regia lui Ross Katz, cu Tom Welling, Teresa Palmer, Alexandra Daddario si Tom Wilkinson in distributie, a avut incasari de 6,1 milioane de dolari, in weekendul premierei sale, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
"Cod Rosu la Londra", pe primul loc in box office-ul romanesc
"Cod Rosu la Londra", pe...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.