Cantaretul britanic Elton John a semnalat oficial ca nu vrea ca piesele sale sa fie asociate cu numele controversatului politician Donald Trump, alaturandu-se astfel unor artisti precum Adele sau Neil Young, care au denuntat utilizarea muzicii lor de catre candidatul la presedintia SUA.

In cadrul mitingurilor electorale, Donald Trump a folosit hituri ale cantaretului britanic precum "Rocket Man" si "Tiny Dancer" pentru a atrage simpatia alegatorilor. Elton John s-a distantat, insa, de Trump, anuntand ca nu este de acord cu utilizarea cantecelor sale in campania de sustinere a controversatului politician republican.

Elton John, care si-a declarat public homosexualitatea, este nemultumit de asocierea numelui sau cu cel al lui Donald Trump, care a semnalat ca nu sustine casatoriile gay si ca, daca va deveni presedinte al Statelor Unite, are in vedere numirea unor judecatori ai instantei supreme care sa anuleze legislatia ce permite casatoriile intre persoane de acelasi sex.

"Nu a existat nicio cerere oficiala pentru a utiliza muzica lui Elton John de catre Donald Trump. In caz ca piesele au fost folosite in campanie, acest fapt n-ar trebui vazut ca un gir al lui Elton John pentru Donald Trump", a transmis agentul de publicitate al lui Elton John, conform contactmusic.com.

Declaratia intervine dupa cea a cantaretei Adele, care l-a criticat pe Donald Trump pentru ca a folosit piesele "Rolling in the Deep" si "Skyfall" in cadrul reuniunilor electorale. "Adele nu si-a dat acordul pentru utilizarea cantecelor sale la mitingurile politice", a declarat un purtator de cuvant al artistei britanice.

Magnatul si starul tv Donald Trump a starnit o serie de controverse prin declaratii ultraconservatoare facute in campania pentru desemnarea candidatului republican la presedintia Statelor Unite. Insa, desi sondajele il indicau drept favorit, Trump s-a clasat pe locul al doilea in scrutinul republican desfasurat recent in statul Iowa, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.