Actorul american de comedie Joe Alaskey, care a asigurat vocea unor personaje animate legendare, precum Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety si Sylvester the Cat, a murit la varsta de 63 de ani.

Joe Alaskey era bolnav de cancer si a murit, miercuri, potrivit unui anunt facut de familia sa, potrivit tmz.com. Actorul s-a nascut pe 17 aprilie 1952, la New York. Printre personajele interpretate de Joe Alaskey s-a numarat si Marvin the Martian si Foghorn Leghorn. Joe, care a fost succesor al lui Mel Blanc la studiourile Warner Brothers, a asigurat vocea multora dintre personajele sale animate faimoase intre 1990 si 1995.

De-a lungul carierei sale, Alaskey a lucrat si pentru productii care nu au fost realizate de Warner Bros. Astfel, el a asigurat vocea lui Grandpa Pickles in serialul de animatie "Rugrats" si, mai recent, a fost naratorul programului "Murder Comes To Town", de la Investigation Discovery.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.