Trupele Hurts, The 1975, Years & Years, The Neighbourhood si Sundara Karma vor concerta, in acest an, in Romania, la festivalul Summer Well 2016, care se va desfasura pe 13 si 14 august.

Hurts, The 1975, Years & Years, The Neighbourhood si Sundara Karma sunt primele cinci trupe anuntate de catre organizatorii Summer Well 2016, pentru editia din acest an a evenimentului, care se va desfasura in perioada 13-14 august, pe domeniul Stirbey din Buftea.

Un numar limitat de 1.500 de abonamente pentru cele doua zile ale Summer Well 2016 au fost puse in vanzare la un pret promotional de 195 de lei, la care se adauga taxe. Aceste abonamente pot fi cumparate din magazinele Orange si de pe site-urile eventim.ro si easytickets.ro, potrivit unui anunt publicat de organizatorii Summer Well, luni, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Hurts este un duo britanic format, in Manchester, de Theo David Hutchcraft si Adam David Anderson. Duoul apartine genului muzical synthpop. The 1975 este o trupa britanica de rock alternativ, infiintata in Manchester. Trupa este formata din Matthew Healy, Adam Hann, George Daniel si Ross MacDonald. Formatia britanica de muzica electronica Years & Years este compusa din Olly Alexander, Mikey Goldsworthy si Emre Türkmen.

The Neighbourhood ("THE NBHD") este o trupa americana de rock alternativ, infiintata in Newbury Park, California, in anul 2011. Formatia ii are in componenta pe Jesse Rutherford, Jeremy Freedman, Zach Abels, Mikey Margott si Brandon Abel Fried.

Trupa britanica Sundara Karma este compusa din Oscar Pollock, Haydn Evans, Ally Baty si Dom Cordell.

Festivalul Summer Well a debutat in anul 2011, pe domeniul Stirbey de la Buftea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.