Cantaretul Phil Collins s-a impacat cu Orianne, cea de-a treia sotie a sa, dupa ce, in anul 2008, cuplul s-a despartit intr-un divort care a fost cel mai costisitor partaj inregistrat vreodata in Marea Britanie, potrivit contactmusic.com.

In urma divortului pronuntat in anul 2008, Orianne Collins, fosta sotie de origine elvetiana a cantaretului Phil Collins, a obtinut o suma de 24,3 milioane de lire sterline din averea cantaretului, potrivit contactmusic.com.

Insa cuplul a decis sa mai acorde o sansa relatiei sale. Astfel, intr-un interviu acordat tabloidului britanic The Sun, Phil Collins a spus ca el si Orianne au locuit impreuna, in secret, in ultimele sase luni. Totodata, intr-un alt interviu, cantaretul in varsta de 64 de ani a precizat ca nu ar fi trebuit sa divorteze niciodata.

"Ne-am dat seama ca n-ar fi trebuit sa divortam. Ea s-a recasatorit, dar am ramas in relatii foarte bune, ne-a fost dor unul de celalalt, iar copiii sunt cu adevarat fericiti", a spus Phil Collins.

Dupa divort, Orianne si copiii cuplului s-au mutat in Miami. In schimb, Phil Collins a inceput sa aiba probleme cu alcoolul. De altfel, Phil Collins a vorbit intr-un interviu acordat Billboard despre lupta sa cu dependenta de alcool, precizand ca a fost in pragul mortii. Totusi, artistul a spus ca de trei ani a renuntat sa mai consume alcool.

In 2008, cantaretul si tobosarul Phil Collins a fost fortat sa ii dea o mare parte din averea sa fostei sale sotii Orianne, in urma divortului. Orianne Cevey, pe numele de dinainte de casatorie, a fost cea de-a treia sotie a artistului. Cei doi au avut o relatie timp de 12 ani, din care sapte au fost casatoriti, si au doi fii impreuna, Nicolas si Matthew.

Phil Collins a intalnit-o pe Orianne in timpul turneului sau din 1994, cand aceasta avea 22 de ani si lucra ca translator, iar artistul era deja casatorit cu cea de-a doua sa sotie, scrie MEDIAFAX.

Cei doi s-au stabilit la Geneva si au stat impreuna cinci ani inainte de organizarea unei nunti fastuoase, care a costat circa 400.000 de euro si la care au fost invitati, printre altii, Elton John si Eric Clapton.

Phil Collins, care de-a lungul carierei sale a vandut peste 150 de milioane de albume, a devenit celebru in anii '70, in calitate de tobosar al formatiei Genesis, dupa ce a raspuns unui anunt gasit in ziarul Melody Maker. Initial, el a facut doar backing vocals, insa a preluat microfonul si a devenit solistul grupului Genesis, dupa ce solistul Peter Gabriel a parasit formatia, in 1975.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

"A Trick Of The Tail", primul album al trupei care il avea pe Phil Collins la voce, a debutat in topuri pe pozitia a treia. Ulterior, artistul britanic s-a lansat si intr-o cariera solo, debutand cu albumul "Face Value" (1981), care a urcat pe primul loc in topuri. Au urmat hituri precum "In The Air Tonight" si "You Can't Hurry Love".

In 1996, Phil Collins a parasit la randul lui grupul Genesis, dupa 26 de ani, pentru a-si construi o cariera solo de exceptie. Phil Collins a lansat apoi albume celebre, precum "Dance Into the Light" (1996), "Best Of" (1998), "A Hot Night In Paris" (1999).

In 2005, Phil Collins a concertat la Bucuresti, in fata unui public de circa 8.000 de spectatori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.