Solistul trupei Aerosmith, Steven Tyler, a dezvaluit, marti, in timpul unei emisiuni, ca face eforturi sa stea departe de droguri si ca, probabil, va incepe din nou sa consume substante stupefiante, informeaza contactmusic.com.

Starul, in varsta de 67 de ani, a declarat, in timpul emisiunii "The Howard Stern Show", ca dependenta sa de droguri a fost "enorma" si ca in prezent face eforturi sa nu consume substante stupefiante, urmand un program in 12 trepte.

Insa, atunci cand Howard Stern l-a intrebat daca este increzator ca nu va mai consuma niciodata droguri, Steven Tyler a negat. "Este foarte greu sa supravietuiesti in aceasta lume. Oamenii isi doresc putina eliberare. Nu condamn persoanele care se drogheaza", a spus solistul Aerosmith. Artistul a mai afirmat ca in ultimul timp s-a concentrat pe albumul sau solo, primul disc country din cariera sa. Cu toate acestea, Tyler a spus ca nu a intors spatele formatiei Aerosmith.

"Nu as reprezenta nimic fara aceasta formatie. Ii iubesc la nebunie", a spus acesta, precizand ca intentioneaza sa inregistreze melodii noi alaturi de trupa, in viitorul apropiat.

Trupa rock Aerosmith a fost fondata in anul 1970, in New Hampshire. Muzica formatiei include elemente de pop, heavy-metal, glam, R&B si a inspirat numerosi alti artisti rock. Formatia a fost recompensata cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards si a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame in anul 2001, in timp ce, in anul 2005, s-a clasat pe pozitia 57 in topul 100 al celor mai mari artisti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone.

Printre cele mai cunoscute piese de succes ale grupului american se numara "Walk This Way", "Cryin'", "Janie's Got A Gun", "Dude (Looks Like A Lady)", "Dream On" si "I Don't Wanna Miss A Thing".

Trupa Aerosmith a concertat la Bucuresti in anul 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.