Interpreta americana Madonna si-a infuriat fanii dupa ce si-a amanat cu trei ore un concert care a avut loc, miercuri seara, in orasul Atlanta din statul american Georgia, informeaza contactmusic.com.

Vedeta sustine in prezent mai multe concerte in cadrul turneului "Rebel Heart", in Statele Unite ale Americii. Cantareata a fost criticata ca intarzie la concerte si a fost acuzata ca a urcat pe scena in timp ce se afla sub influenta alcoolului.

Inainte de concert, reprezentantii interpretei au transmis un anunt prin care i-au avertizat pe fani ca din cauza amanarii spectacolului cu trei ore ar putea pierde ultimul tren catre casa. "Din cauza unor circumstante pe care nu le putem controla, spectacolul din aceasta seara va incepe in jur de ora 22.45 si se va incheia in jur de 01.15. Va rugam sa luati la cunostinta ca ultimul tren va pleca la 01.15", au scris reprezentantii Madonnei.

Cu toate acestea, concertul ar fi inceput dupa ora 23.00, iar in timpul spectacolului Madonna a ridiculizat acuzatiile legate de consumului de alcool, band dintr-un pahar cu un lichid incolor si declarand: "Incerc doar sa imi castig noua reputatie de alcoolica band pahare cu apa si aruncandu-le dupa aceea in public. Incep sa ma obisnuiesc cu faptul ca sunt gresit inteleasa".

Considerata una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numita si "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este si cel mai bine vanduta cantareata din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vandute in intreaga lume. In martie 2008, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame, scrie MEDIAFAX.

Cel de-al 13-lea album de studio din cariera Madonnei, "Rebel Heart", lansat pe 9 martie, a generat pareri impartite in randul criticilor de specialitate si chiar in randul fanilor artistei. Vanzarile din primele saptamani de dupa lansare pentru acest material discografic, al 13-lea din cariera ei, au fost mai mici decat cele generate in perioada echivalenta de precedentul ei album, "Hard Candy", aparut pe piata in 2008. Specialistii explica acest semi-esec al cantaretei americane prin faptul ca ritmurile electro de pe noul album nu au fost suficient de antrenante pentru a-i convinge pe critici, iar unii dintre internauti merg pana intr-acolo incat spun ca a sosit timpul ca Madonna sa se retraga din activitate.

Citeste si:
Oana Lis și-a pus fanii pe jar. Ce avere ar fi primit vedeta:...
Oana Lis și-a pus fanii pe...

In august 2009, Madonna a concertat la Bucuresti, in cadrul turneului "Sticky and Sweet".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.