Adele se va numara insa printre artistii care vor urca pe scena si vor sustine recitaluri in timpul ceremoniei, ce va avea loc la Los Angeles, pe 15 februarie, au precizat, miercuri, reprezentantii The Recording Academy, institutia care acorda aceste trofee.

Cantareata Adele, al carei album de studio "25" a fost cel mai bine vandut material discografic din lume in 2015, va canta la gala de decernare a premiilor Grammy din acest an, ce va avea loc in luna februarie, au anuntat organizatorii evenimentului.

Potrivit Reuters, artista britanica nu a fost nominalizata in acest an la premiile Grammy, deoarece albumul ei "25" a fost lansat in luna noiembrie, depasind termenul de eligibilitate pentru aceste distinctii muzicale, scrie MEDIAFAX.

Adele, care a castigat sase premii Grammy cu albumul ei din 2011, intitulat "21", a doborat recordul de debut in privinta vanzarilor saptamanale de discuri in Statele Unite atunci cand a revenit in industria muzicala, dupa patru ani de absenta, cu un nou album de studio - "25". Acest disc s-a vandut in peste 7,4 milioane de copii doar in Statele Unite, potrivit datelor furnizate de Nielsen Music.

Rapperul american Kendrick Lamar, care conduce plutonul artistilor cu cele mai multe nominalizari la premiile Grammy din acest an, va concura la 11 categorii, inclusiv la "albumul anului", cu materialul discografic "To Pimp A Butterfly". Kendrick Lamar va canta si el la gala Grammy 2016, alaturi de rapperul canadian The Weeknd.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.