Actorul american Leonardo DiCaprio a declarat pentru publicatia germana Die Welt ca isi doreste sa-l interpreteze pe Vladimir Putin, presedintele Rusiei, intr-un film, informeaza nme.com.

"Putin ar fi foarte, foarte interesant. Mi-ar placea sa-l joc", a spus Leonardo DiCaprio.

In 2010, actorul l-a intalnit pe liderul de la Kremlin, la International Forum on Tiger Conservation de la Sankt Petersburg. "Fundatia mea are mai multe proiecte prin care sustine financiar protejarea acestor pisici salbatice. Am discutat cu Putin doar despre aceste animale minunate, nu despre politica", a mai declarat acesta.

Vladimir Putin nu este singura personalitate rusa aflata pe lista actorului in varsta de 41 de ani. In acelasi interviu, el a marturisit ca i-ar placea sa joace rolurile revolutionarului Lenin sau pe al misticului Rasputin, scrie MEDIAFAX.

"Cred ca ar trebui sa existe mai multe filme despre istoria Rusiei, pentru ca are povesti demne de Shakespeare. Asta este fascinant pentru un actor", a adaugat Leonardo DiCaprio, nominalizat anul acesta la categoria cel mai bun actor in rol principal la premiile Oscar, pentru rolul din "The Revenant: Legenda lui Hugh Glass", de Alejandro González Iñárritu.

Pana acum, in cei 23 de ani de activitate, DiCaprio a fost nominalizat de sase ori la premiile Oscar, iar anul acesta este favorit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.