Matthew Perry, interpretul personajului Chandler din serialul de televiziune "Prietenii tai/ Friends", a anuntat vineri ca nu va putea participa la inregistrarea episodului special, programata de NBC pentru luna februarie, din cauza repetitiilor la spectacolul de teatru "The End of Longing...".

Joi, postul de televiziune NBC a anuntat ca actorii din serialul "Prietenii tai/ Friends" se vor reuni luna viitoare, pentru prima data dupa incheierea acestui show TV in 2004, pentru a inregistra un episod special sub forma unui tribut adus regizorului de comedie James Burrows, in varsta de 75 de ani.

Potrivit purtatorului de cuvant al actorului, "Matthew va inregistra ceva" ca tribut adus realizatorului Burrows, informeaza bbc.com.

"Cu alte cuvinte, aceasta nu va fi reunirea pe care o asteptau oamenii", a spus Lisa Kasteler.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer si Matt LeBlanc, fostii colegi de platou ai lui Perry din serial, sunt asteptati sa ia parte la show-ul TV, care este programat sa fie difuzat de NBC pe 21 februarie. Matthew Perry este autorul si va interpreta rolul principal in spectacolul de teatru "The End of Longing...", regizat de Lindsay Posner, care va avea premiera pe 2 februarie, la Londra. Comedia neagra, care marcheaza intoarcerea actorului pe scena West End din capitala britanica dupa 13 ani, urmareste patru personaje de varsta mijlocie, care se intalnesc intr-o noapte, intr-un bar.

Serialul "Prietenii tai/ Friends" este un sitcom american creat de David Crane si Martha Kauffman, care a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, intre 22 septembrie 1994 si 6 mai 2004. Sitcomul prezinta aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan si a fost o rampa de lansare pentru cei sase actori din distributia sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.