Cantaretul american, membru al grupului dance-pop Backstreet Boys, a fost arestat, miercuri, in orasul Key West din Florida, informeaza site-ul revistei People.

Potrivit unor documente ale Politiei americane, Nick Carter, in varsta de 35 de ani, a fost arestat si transportat incatusat la sediul Politiei din comitatul Monroe din Florida. Deocamdata, nu sunt cunoscute informatii despre statutul legal sau despre acuzatiile care au fost aduse starului pop, scrie MEDIAFAX.

Potrivit site-ului TMZ.com, Nick Carter a fost implicat intr-o "altercatie fizica" care avut loc in fata restaurantului Hog's Breath Saloon din Key West.

Grupul Backstreet Boys, unul dintre cele mai celebre "boy band-uri" din lume, si-a lansat cel mai recent album de studio, intitulat "In A World Like This", in anul 2013. Formatia este alcatuita din A. J. McLean, Howie Dorough, Nick Carter, Kevin Richardson si Brian Littrell.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.