Cantaretul spaniol Enrique Iglesias va concerta la Bucuresti, pe 12 mai, in pavilionul central al Romexpo, de la ora 20.00, evenimentul facand parte din turneul "Sex and Love", anunta artistul pe pagina sa de Facebook.

"Biletele vor fi puse in vanzare marti, de la ora 10.00, iar preturile vor fi afisate atunci", a declarat Adrian Bucurei, marketing manager al Eventim.ro, pentru MEDIAFAX.

Concertul Enrique Iglesias de la Bucuresti este organizat de ART BG Romania, iar turneul din care face parte acest eveniment a debutat in primavara anului 2015.

In varsta de 40 de ani, cantaretul Enrique Iglesias, fiul lui Julio Iglesias, este autorul unor hituri ca "Bailamos," "Rhythm Divine," "Be With You," "Escape" si "Hero", iar in 2015 a castigat noua premii Billboard Latin Music.

Din discografia sa fac parte zece titluri. Albumul de debut, care poarta numele artistului, a fost lansat in 1995, insa cel de-a cincilea disc, "Escape", aparut in 2001, este cel mai de succes al cantaretului latino, fiind vandut in peste 10 milioane de exemplare in intreaga lume. Cel mai recent material de studio este "Sex and Love" (2014).

Pana in prezent, au fost vandute peste 100 de milioane de exemplare ale albumelor lansate de Enrique Iglesias, care a mai concertat la Bucuresti in 2002.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.