Playboy Mansion, legendara resedinta a magnatului media Hugh Hefner, ar putea fi pus in vanzare, in curand, contra sumei de 200 de milioane de dolari, potrivit unor informatii aparute in presa americana, dar care nu au fost deocamdata confirmate, informeaza people.com.

Celebra resedinta a patronului revistei Playboy are o suprafata totala de peste 2.000 de metri patrati si include 29 de camere. Conacul Playboy este construit in cartierul Holmby Hills din Los Angeles, pe un teren de peste doua hectare, si ar putea fi pus in vanzare luna viitoare, au dezvaluit mai multe surse pentru site-ul TMZ.com.

Tranzactia va include insa si o clauza speciala, care ii va permite lui Hugh Hefner, in varsta de 89 de ani, sa locuiasca in continuare in cladire, pana la sfarsitul vietii sale. Conacul Playboy a fost construit in 1927 si a fost achizitionat de fondatorul imperiului Playboy in 1971 cu suma de 1 milion de dolari, scrie MEDIAFAX.

Dupa ce a fost cumparat de Hefner, conacul si numeroasele sale elemente adiacente, precum o piscina amenajata intr-o pestera, au devenit un loc preferat al multor staruri de la Hollywood, in care erau organizate petreceri spectaculoase, adeseori cu conotatii lascive. De asemenea, Playboy Mansion a aparut de-a lungul anilor in numeroase seriale TV si filme pentru marele ecran, precum "Sex and the City", "The Apprentice" si "The House Bunny".

In prezent, conacul este detinut de compania lui Hugh Hefner, Playboy Enterprises, care detine revista Playboy si toate licentele aferente acesteia. Playboy Enterprises i-a inchiriat lui Hugh Hefner aceasta proprietate, in care compania citata organizeaza, uneori, si evenimente corporate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.